Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam guard email

75 pregleda · 4 odgovora · otvorena 11.06.2013. u 21:34

e vako imam problem sa steam guard Imam steam sve normalno i sad mi trazi steam guard znam sta je to i sad ja sam zaboravio pw od email i sad nmg da dobijem steam guard code i sad imali sanse da ja saznam steam guard bez email-a posto nemam pw zaboravio sam :D :=

Nagrada 6 KM KR i jos nesta eto.

HVALAAAAA ! ♥
Sumnjam da moze jedino probaj preko suporta.
Ako imaš karticu preko koje je kupljena jedna od igrica napravi fino tiket na Stimovoj stranici, oni će ti napisati koje podatke trebaš poslati kako bi ti promijenili mejl. Ako nemaš karticu tj te brojeve koje trebaš njima dati (mislim zadnje četiri cifre) pozdravi se sa Stimom. GL
Jarane, meni je tako bio steam hakovan, i obratim se fino supportu, objasnim im sve, pošaljem im slike sa maila kako su mi stizali giftovi igrica, onda loginovi i sl, onda sam im napisao ip preko kojega sam ulazio na steam najviše, i tako to, i onda su mi vratili na moj mail i to je to.

Vidi kume, jedino da probaš vratiti mail preko nekog alternativnog maila ili onoga secuirity odgovora kako već, ako to ne uspije obrati se supportu i objasni im kako stvari stoje, samo nemoj previše lagati jer je ofirno :p
GL.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.