Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pitanje za steam

104 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.05.2013. u 20:15

Primjetio sam da je PayDay II na pre-purchase-su i kosta ca.$30 pa me zanima posto sam kontao kupiti sada, da li vrijedi kupovati ? Mislim hoce li kada bude oficijalno pusten biti jefiniji ?
Hajd ga znaj hoce li pojeftiniti...

Ja licno sumnjam da ce u prvi momenat pojeftiniti. Vremenom hoce sigurno, ali cim izadje daBogda.

U sustini, do tebe je. Sam skontaj isplati li ti se davati odredjene pare za bilo sta. 
Iskreno koliko ja znam igre su jeftinije kad ih preorder nego kad izađe i bude tu prvi par dana/mjeseci. Igra će s' vremenom pojeftniti a siguran sam da će biti i na torentu.
Burek_King je napisao/la:
Hajd ga znaj hoce li pojeftiniti...

Ja licno sumnjam da ce u prvi momenat pojeftiniti. Vremenom hoce sigurno, ali cim izadje daBogda.

U sustini, do tebe je. Sam skontaj isplati li ti se davati odredjene pare za bilo sta. 
Gdje se ne isplati kad nisu tvoje pare.
Headmyster je napisao/la:
Iskreno koliko ja znam igre su jeftinije kad ih preorder nego kad izađe i bude tu prvi par dana/mjeseci. Igra će s' vremenom pojeftniti a siguran sam da će biti i na torentu.
Nema veze sto je na torrentu nema coopa
RakeJAM je napisao/la:
Nema veze sto je na torrentu nema coopa
Ma nije zbog coopa, jednostavno uzivam igrati original igre bez glicheva, stekanja, iznenadnih bugova i sl, jer odmah nakon glitcha 2 dana ide patch i to se rijesi. Pogotovo igre na steamu za Desuru ne znam
abblle je napisao/la:
Ma nije zbog coopa, jednostavno uzivam igrati original igre bez glicheva, stekanja, iznenadnih bugova i sl, jer odmah nakon glitcha 2 dana ide patch i to se rijesi. Pogotovo igre na steamu za Desuru ne znam
Koje imaju glitcheve
RakeJAM je napisao/la:
Koje imaju glitcheve
Desi se, znam prepurchase CS:GOa da sam ja imao glitch odjednom mi zabaga u zidu lik ili puska providna.
abblle je napisao/la:
Desi se, znam prepurchase CS:GOa da sam ja imao glitch odjednom mi zabaga u zidu lik ili puska providna.
Drugo je CS i ja sam ga kupio kad je bio popust nisam se nimalo pokajao super igra 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.