Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:go steam

174 pregleda · 7 odgovora · otvorena 28.06.2013. u 16:54

Pozz,malopre odigrao jedan mix na cs:go i dobio sam neki djavo u inventory,zavsio mix,usao u inventory i vidim neki djavo fbi cs:go neka kartica sta je to? sta mogu sa tim?
i jos jedno pitanje kako da nabijam level na stimu,trenutno mi pise lvl 1?
To su ti kartice koje mozes trade -ovat ili da sakupis 5 razlicitih i da ih sklopis u jedno i da dobijes medalju. Sa tom medaljom ces dobiti novi level na Steamu.

Imal' ko duplih ovih slicica ili slicno ? Dat cu ja Background CS:GO za slicice.

Post dobio aplauz od Limmaa

Ja sam imao 3 trading cards i pošaljem ih momku i dobijem steam trading card medalju. Zna li neko hoću li opet moći dobiti kartice ?
sNiiz je napisao/la:
Ja sam imao 3 trading cards i pošaljem ih momku i dobijem steam trading card medalju. Zna li neko hoću li opet moći dobiti kartice ?
Nećeš. Svih pet kartica dobijaš samo ako ti je csgo kupljen preko tvog akaunta. Ako nije, ako si dobio gift od nekog, dobićeš samo tri a ostale dvije moraš trejdati lii šta već.
aleksandross je napisao/la:
Nećeš. Svih pet kartica dobijaš samo ako ti je csgo kupljen preko tvog akaunta. Ako nije, ako si dobio gift od nekog, dobićeš samo tri a ostale dvije moraš trejdati lii šta već.
hahahahahahaha Nema to veze kako si kupio igru. Tri dobiješ igrajući, a dvije trejdanjem, tj. kupovinom u marketu.
Ako neko zeli da se trade samnom, nek mi se javi na PM. Dat cu mu background + X (CS:GO Animacija)

=)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.