Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

High Definition Audio device problem

85 pregleda · 6 odgovora · otvorena 04.06.2013. u 22:41

Cjeli dan trazim moju verziju Audio Drivera i controlera al nemogu da nadjem 10 driver scannera i nikad ono pravo da nadje sve neke lijeve verzije, problem je sto sam presao na win 7 32bita i sad nmg da nadjem drivere tj driver za sound, Ako neko moze da vidi ili da zna gdje 100 % ima nek mi dadne link u PP molim vas eto.

High Definition Audio Device
Version : 6.1.7600.16385
Ime matične ploče  .

edit:

http://www.asus.com/Motherboards/P5GDCV_Deluxe/#support_Download_17

Odaberi OS (Win XP) Audio -> Skini -> Version V5.12.01.0008.51.61 -> 15,36 MBytes) Pa pokusaj.

EDIT: NEMAŠ ONDA DRIVERE ZA WINDOWS 7, ploča je stara ko Grčka .

Pokušaj sa drivereasyom.
brick je napisao/la:
Ime matične ploče ??? :r.

edit:

http://www.asus.com/Motherboards/P5GDCV_Deluxe/#support_Download_17

Odaberi OS (Win XP) Audio -> Skini -> Version V5.12.01.0008.51.61 -> 15,36 MBytes) Pa pokusaj.

EDIT: NEMAŠ ONDA DRIVERE ZA WINDOWS 7, ploča je stara ko Grčka :r.

Pokušaj sa drivereasyom.
Naziv matične ploče Asus P5GDC-V Deluxe

Edit : nista rr sam komp i opet sve po starom zvuk off a i u device menager zuti trokut
izaberi ovo za vistu posto su skoro pa isti driveri za 7 i vistu i probaj :D
mESAAA je napisao/la:
izaberi ovo za vistu posto su skoro pa isti driveri za 7 i vistu i probaj :D
Kad izaberem vistu nepokazuje nijedan sound driver samo bios i manual i jos nesto dvoje -.- grr.
000111_ je napisao/la:
Kad izaberem vistu nepokazuje nijedan sound driver samo bios i manual i jos nesto dvoje -.- grr.
zbog nekompaktibilnosti maticne i toga instaliraj windows xp na kompjuter puno brze ce ti sve biti i imaces zvuk.Moja preporuka je Windows XP SP3 , a ti radi kako hoces.
Vratio sam se na Win XP SP3, jer mi je maticna stara nenormalno i nemogu naci kombatibilnu verziju zvuka za win 7.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.