Zz gejmercici,doslo vrijeme da reinstalaciju Windows-a,ovaj vec koristim godinu i 2-3 mjeseca i vidim da me poceo malo je%avat.
Ko prvo,imam HDD od 1TB pa sam konto da napravim jednu particiju za W7 i drugu particiju za XP(za starije igrice da mogu igrat na XP-u jer na W7 neke znaju sr$t) il mozda W8 al haj to nebitno, i jos jednu particiju za ubuduce kad budem reinstalirao ponovno sistem da imam sve fajlove na zasebnoj particiji da njih ne moram przit na DVD il USB pa da ih ponovo prebacujem na PC i tako to..
.
Ah jesam razduzio,sta ja hocu pitat??? Nesto mi palo na pamet - bil ja mogo na jednu particiju instalirat OS a aplikacije na drugu particiju,ali naravno,da mogu normalno koristiti PC,il mi je bolje da jedne aplikacije instaliram zajedno sa jednim OS-om a druge sa drugim(sad nebitno koje)
I koliko bi mi trebalo GB da imam na jednoj particiji,na drugoj,i na ovoj najvecoj(za podatke) trecoj.
Hajd' valjda ste skontali
.
Ko prvo,imam HDD od 1TB pa sam konto da napravim jednu particiju za W7 i drugu particiju za XP(za starije igrice da mogu igrat na XP-u jer na W7 neke znaju sr$t) il mozda W8 al haj to nebitno, i jos jednu particiju za ubuduce kad budem reinstalirao ponovno sistem da imam sve fajlove na zasebnoj particiji da njih ne moram przit na DVD il USB pa da ih ponovo prebacujem na PC i tako to..
.Ah jesam razduzio,sta ja hocu pitat??? Nesto mi palo na pamet - bil ja mogo na jednu particiju instalirat OS a aplikacije na drugu particiju,ali naravno,da mogu normalno koristiti PC,il mi je bolje da jedne aplikacije instaliram zajedno sa jednim OS-om a druge sa drugim(sad nebitno koje)

I koliko bi mi trebalo GB da imam na jednoj particiji,na drugoj,i na ovoj najvecoj(za podatke) trecoj.
Hajd' valjda ste skontali
.