Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gdje kupiti bicikl ?

378 pregleda · 22 odgovora · otvorena 04.06.2013. u 22:05

pozz raja
Znaci skupio sam nekih 300km i kontam uzet neki bicikl , raja se sva voza do vrela bosne itd itd. i sad kontam i ja uzet kakav do 300km , ali se ne razumijem bas toliko u bicikla i sve to.
Znate li vi kakav dobar do 300km i gdje mogu da ga uzmem?
Za 300 KM, a da je potom jos nov i kvalitetan, vjeruj mi neces naci.

U nasim radnjama, tipa ciklocentar, Trek, Boca Vitez, itd, najjeftiniji bicikl je Polar Mirage Pro, koji kosta nesto manje od 500 KM. Dobijes sasvim solidno biciklo, koji mozes doraditi ako imas volje za tim.

Imas dvije mogucnosti. Da odes u nekakav trzni centar i uzmes kakav "kineski" bike i strah te preci preko sljunka, ili da pogledas sta polovno na pik.ba . Kako god okrenes, mal ti je budzet tako da moras vec u startu znati da neces moci uzeti bog zna sta.

Gore momak ti je dao link od ovog Scott Boulder. Cini se sasvim okey za te pare, s tim sto je ram M velicini, pa moras dobro pripaziti dal` ti pristaje (ne znam koliko si visok).

Neko gore spomenu Hasana, naseg bike doctora. Ljudi dragi, Hasan vam prodaje bicikla, ali sigurno ne od 300 KM. Kod njega mozes naci od 3.000 KM, al od 300 KM nikako!

Kako god, moja preporuka ti je da vidis sta na piku. Ili da pokusas jos skupiti para (nekih 200 KM) i kupis sebi GT-a i rahat! 

Uzivaj!

Post dobio aplauz od miire

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.