Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gdje kupiti zvucnu Aus Xonar DG?

115 pregleda · 9 odgovora · otvorena 03.06.2013. u 15:21

Kupio sam Steelseries Siberia V2 sluske, i sad bih htio da ih jos vise iskoristim pa sam htio da kupim Xonar DG zvucnu karticu jer ima pojacalo za slusalice u sebi. Ovo bi bila neka idealna kombinacija pa ako neko zna gdje se moze kupiti neka javi. Bilo je u Next.ba ali je nestalo cijena je bila 63 KM.

Kakva su vasa iskustav sa ovim sluskama ili sa ovom zvucnom ako ih neko posjeduje?
http://www.plus.ba/pretraga/?pojam_pretrage=xonar

Izgleda ni plus ih nema na stanju, ali nazovi ih i vidi hoce li nabavljati. Takodje, vidi u imtecu, terabajtu i ue.ba ako vec nisi.
Teško ćeš to naći u BiH(mislim na ove radnje), osim na pik.ba  Išao sam ja u imtec.ba i pitao ih, rekao mi čovjek da nemaju više gdje da nabave. Ja ću uzeti sad kad odem vani na amazon.de DGX model 

btw. Ta zvučna ti je best buy za te pare  Imaš DS/DSX koja je skuplja, ali nekih većih prednosti nema osim da joj fali pojačalo za slušalice. Također, probaj naći DGX model koji ima PCI-E priključak.
Sve sam pregledao  samo jos ima izgleda u zenici to sam vidio na piku a meni treba iskljucivo DG  
Kupio zvucnu Asus Xonar DG, uz moje nove Steelseries Siberia V2 ljudi to je strahota ziva kako je zvuk dobar   8-)

Ko zeli da ima strasan zvuk sve preporuke za ovu kombinaciju ne da je dobra nego fantasticno fanaticna 8-)

Zvucnu sam kupio u NEXTU sve preporuke za ovu web trgovinu i za ciku koji radi tu hvala mu jos jednom  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.