Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba CS:GO mix ?

631 pregled · 41 odgovor · otvorena 20.05.2013. u 20:56

Vece svima...

Razmisljao sam u zadnje vrijeme da pokrenemo g.ba CS:GO mix projekat... Nisam siguran da li ce biti dovoljan broj ljudi, ko bi sve igrao i slicno...

Ovdje vam je anketa, izjasnite se pa da vidimo sta da radimo.

Enjoy ♥
har0vski je napisao/la:
jel to u tebe net ocat' ? hahaha 
bilo bi fino sad ce i raspust mozda ce biti veci odaziv igraca cs go-a 
Neam ja neta u tome i jeste problem 

Jos 3% kaman!
Lima je napisao/la:
Neam ja neta u tome i jeste problem 

Jos 3% kaman!
go go go !!!
HAHA vidimo se preko nisanu   
Veliko ZA ako neće biti traženja demoa i nekakvog maloumnog prozivanja  
Lima je napisao/la:
Vjerujte skidam igru 4 dana po 30kbps, lijepo bi bilo jedan server nabaviti ako nista da mozemo mixat 
to jos po VPN-u visis? 

sad kad dobijem novi komp da mi bude normala fps, naravno da da, valjda bude nesto od ovog 
Ja sam za, samo je pitanje ima li igraca jer nekidan kad smo igrali jedva nas se 10 skupilo.. A takodje i veliki problem jeste low fps.

Pokusati pa sta bude bude! :D

GOGOGO!
Naravno da sam ZA, mora se od nečega početi pa makar to bio i 1 mix dnevno ...
Što se više odgađa više kasnimo za ostalim 'normalnim' svijetom.
Volio bih samo kada bi Vlex mozda uzeo kakav srw, hostan na Balkanu za nase mixeve, ali i sa strane mozda ukoliko bi neko do clanova portala ( ne svako ) zelio odigrati.

Podrzavam ovaj projekat i pomoci cu na bilo kakav nacin. 
Dobra zamisao i nadam se da će od ovoga biti nešto. Ima nas dovoljno tako će se moći uvijek odigrati.  :D
miire je napisao/la:
Ako neko nema karticu da kupi CS:GO nek se meni javi. Provizija 2KM.

:)
Kako ide placanje ?
Jel putem mobilnog kredita ili ?

@ Topic

Glasao sam da. Planiram nabavit GO pa da i ja zaigram koji mix 
Mada ako se nevaram igra vec ima ono mix opciju (5 v 5 ) ?
Ja sam takodjer ZA! Imam taj CS:GO, nisam odigrao par sati. Evo idealne prilike, iako sam bas bot na GO! 
Ma_V3r1cK je napisao/la:
Kako ide placanje ?

@ Topic

Uplatis pare na moju karticu.
Definitivno da, mnogo raje je već kupilo, i jedva čekam da se i ovaj projekat digne, sem cs 1.6

Ma_V3r1cK je napisao/la:
Kako ide placanje ?

@ Topic

Ta opcija 5 v 5 je užas. Slabo sređena + čiteri stalno. Ovako igraš s našim ljudima i zanimljivije je. Samo da budu uredu serveri..
Imam ja još dosta momaka na steamu koji nisu registrovani na ovaj portal, a koji bi sigurno željeli da igraju mix-ove sa našim ljudima, još u prilog svemu tome ide i raspust, tako da se nadam da će ovo uspjeti i konačno malo oživjeti CS:GO i u BiH.
Glasao sam za DA, jer dosta raje prelazi na CS:GO i trebali bi se uvesti mixevi. Ja licno bi igrao CS:GO i 1.6 mixeve da mi nije 200 ping, jer vidim da se stanje dosta dobro popravlja sto se tice toga.
fans7e je napisao/la:
Ta opcija 5 v 5 je užas. Slabo sređena + čiteri stalno. Ovako igraš s našim ljudima i zanimljivije je. Samo da budu uredu serveri..
Upravo tako. Svaki game mora biti jedan citer. Vodimo 13 : 5 na kraju jedva dobijemo nekako 16 : 14 :O

Upali ga brat i smije nam se.  
Ovo je jako dobra ideja.
Ali, realno ljudi, gather.rs je već spremio GATHER.RS #CS:GO, samo što još nije u proizvodnji imaju 100puta bolji način vođenja i načina addovanja. Mislim da od ovoga nema ništa.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.