Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO free weekend

583 pregleda · 42 odgovora · otvorena 16.05.2013. u 20:53

Ove sedmice, CS:GO free vikend. Svi koji nisu imali priliku da probaju, izvolite, dodjite, osjetite car nove igre, i kupite poslije, naravno.

http://www.esl.eu/benelux/csgo/news/221565/

Enjoy!
Ako sam dobro vidio i snizenje traje, pa cs go kosta 5 eura ...

Post dobio aplauz od insejn

Ja jutros kupio igricu, i naravno FULL PRICE, dodjem sad kuci i vidim ovo. Od boga do mrve sam ispsovo!
Valjda ce ovim makar 15% članova portala imati CSGO, pa da se koji gba mix baci 
Wantz je napisao/la:
Valjda ce ovim makar 15% članova portala imati CSGO, pa da se koji gba mix baci :D
dokurcili sa 1.6 vise realno
neko da mi kupi cs:go , poslo bi mu kreditom pare.. :)
Moram je kako kupiti  .

Tako mi se igra, a nikoga da uhvatim sa karticom  .
Konačno da oni što pljuju igricu vide da su se sjebali.

@OT
Zna neko kako aktivirati ovaj novi izgled Steam profila? Hvala unaprijed.
brick je napisao/la:
Moram je kako kupiti  .

Tako mi se igra, a nikoga da uhvatim sa karticom  .
Ma šta ćeš ti.... 

ontopic:

Ako imate Pentiume ili Dual Core neke lowovske,uzmite ako baš želite, mada ne bih preporučio.
Igrica je drama dobra, ima još malo stvari za popraviti, ali se nadamo da će se ugledati na developere Dote.
Hajmo ljudi aktivirajte se malo , mislim da i u Pakistanu više ljudi igra nego kod nas, pa da se možemo i ovde skupiti da odigrati šta.
GL&HF 
E to! :3 Mozda i uzmem.

Slucajno neko da mi kupi saljem kredit?
crosshair je napisao/la:
Ma šta ćeš ti.... 

ontopic:

Ako imate Pentiume ili Dual Core neke lowovske,uzmite ako baš želite, mada ne bih preporučio.
Igrica je drama dobra, ima još malo stvari za popraviti, ali se nadamo da će se ugledati na developere Dote.
Hajmo ljudi aktivirajte se malo , mislim da i u Pakistanu više ljudi igra nego kod nas, pa da se možemo i ovde skupiti da odigrati šta.
GL&HF 
E s ovim se slažem...

Ko god kupi ostavite steam idove da se mixamo mi ovde s g.ba il da imamo naših igrača za warove ...

Ne moze se više s ovim cheaterima ....
Pa realno oni namjerno update-uju 1.6 nekim glupostima da bi potakli igrače 1.6 da pređu na GO.

Edit: ako ima ko raspoložen za mix, zovite tu sam uvijek.
invisible3 je napisao/la:
Pa realno oni namjerno update-uju 1.6 nekim glupostima da bi potakli igrače 1.6 da pređu na GO.

Edit: ako ima ko raspoložen za mix, zovite tu sam uvijek.
E da oni žele te silne igrače uradili bi normalan update dosad i slušali šta komjuniti hoće, a ne da moraš čekat 5 updateova da dobiješ 10% od onog što se traži.

Sve više i više gubim volju za igrom, pa kad krenu radit šta se traži, a ne šta je njima ćejf (+ uvijek nešto novo useru) možda se i vratim. Ovako samo ponekad, kad mi prahne.
nije losa igra probao sam samo sto mi je comp toliko low 

50 fpsa :S
Dlareth je napisao/la:
Meni nije došlo wtf?  :(
Preko vikenda,nije ni meni.
DZOiNT je napisao/la:
A dođe ideš kao da kupiš i onda u library imaš 
DZOiNT je napisao/la:
rr steam i vidjeces da ima  
Igra je dobra , samo još da recoil srede i bit će super.
Imam igru i bio bi red da se baci neki mix ponekad.
Mislim da će nas pogotovo poslije ovoga biti barem 10 da se odigra koja.  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.