Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wirles pitanje ?

90 pregleda · 3 odgovora · otvorena 20.05.2013. u 20:29

Pozdrav ,

Imam ovaj adsl-ov bjeli zte modem i kako sada da napraavim wireles msm da ufati sa mobom.Nikada ovo prije nisam radio pa zato nez jel treba nesto da se namjesti kako sta .A

Ako neko moze da mi pomogne .Hvala unaprijed
Moras ga konfigurisati, 100 tema je bilo oko ovoga i na svakom modemu je isti princip tj. namjestiti ppoe mod (username i pw ukucas napravis ime wifi-a, pw next i to je to)

here

edit: Jeste, svaki modem skoro na isti fazon se konfigurise, samo nadjes ppoe mod da odaberes ili ides quick start (ovo je iz tp linka koliko me sjecanje sluzi dok sam bio na adslu)
orochi je napisao/la:
Moras ga konfigurisati, 100 tema je bilo oko ovoga i na svakom modemu je isti princip tj. namjestiti ppoe mod (username i pw ukucas napravis ime wifi-a, pw next i to je to)

here

edit: Jeste, svaki modem skoro na isti fazon se konfigurise, samo nadjes ppoe mod da odaberes ili ides quick start (ovo je iz tp linka koliko me sjecanje sluzi dok sam bio na adslu)
Napravio sam sve i restartovao na mobitelu mi se pokaze mreza konektujem se ali nmg ni 1 stranicu da otvorim onda.....
moras uci u svoj ruter pomocu ip adresse koja se nalazi na poledjini routera i kad ukucas to u mozili ili chrome gore gdje link kucas otvorice ti se prozor u njega trebas ukucati user name i pw naravno i on se nalazi na poledjini kad to uradis usao si u router i potrebno ti je da FILL my MAC i onako postavis ima i lozinku to je ono osnovno sto bi ti trebalo da uradis da bi mogao na mob :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.