Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako napraviti mix pjesama ?

120 pregleda · 7 odgovora · otvorena 20.05.2013. u 16:48

Pozdrav svima.Ovako hocu da napravim neki mix, idem na put, pa da slušam xd.Eh sad, koji program mi treba za to ? Znači ništa da mijenjam zvuk, jačinu i to, već samo npr. neku pjesmu strofa-refren i da ide druga pjesma..Nešto ovako : http://www.youtube.com/watch?v=91pkr3yt4Ug ..
U movie makeru napravis druze stavis jednu sliku i sam ispod pjesme :)
spenD je napisao/la:
U movie makeru napravis druze stavis jednu sliku i sam ispod pjesme 
Joj znao sam to, al' na XP-u.Sad na Win 7, downloadovo sam Movie Maker, ne znam ga baš dobro.Nešto sam probavao, al' ne ide..
nele23 je napisao/la:
Joj znao sam to, al' na XP-u.Sad na Win 7, downloadovo sam Movie Maker, ne znam ga baš dobro.Nešto sam probavao, al' ne ide..
Evo sad cu ti objasniti :)

Otvoris movie maker ...

Ides na import audio or music nades gdje su ti pjesme oznacis ih i kliknes opet,zatim doci ce ti na onaj prostor pored slike povuces pjesme te na donju traku ispod slike... ides import a photo ubacis u prostor kod slike zatim isto povuces na traku donju i razvuces je dok ima pjesama .... ako ti nije sta jasno na pm napisi ;)
Najlakse ti je preko Virtual DJ-a definitvno. Skini home verziju i lagano radi sta hoces...

Znaci ovo sto sam ti oznacio crvenom bojom tu mjenjas pjesme tj. radis prelaze sa jednog decka na drugi vrlo jednostavno
Traktor Pro v2.6

Imaš auto-sync za prelaze između pjesama znači ništa se ne moraš peglati sa BPM-om već uključiš auto-sync i napraviš "glatki" prelaz bez paranja ušiju 
Medixon je napisao/la:
Najlakse ti je preko Virtual DJ-a definitvno. Skini home verziju i lagano radi sta hoces...

Znaci ovo sto sam ti oznacio crvenom bojom tu mjenjas pjesme tj. radis prelaze sa jednog decka na drugi vrlo jednostavno
Hvala drug, uradio sve, prejak program 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.