Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Manchester sampion!

449 pregleda · 28 odgovora · otvorena 06.05.2007. u 20:16

Manchester je "konacno" ali i zasluzeno osvojio titulu Premijer Lige.

Nakon pobjede nad gradskim rivalom Manchester united je matematicki "bio" osvojio ligu, samo se jos cekao ishod velikog londonskog derbija, Chelzea - Arsenal.

Arsenal je poveo sa 1:0 iz penala, golom Gilberta Silve, nakon sto ga je Boulahroz udario s ledja , te tako i dobio crveni karton. Iako je Chelzea bio sa 10 igraca, u 70. minuti, jedan od najboljih igraca Chelzeja Michael Essien daje gol. Ipak, utakmica se zavrsila sa 1:1, a Manchester je osvojio titulu.

Jos kada bi Manchester pobjedio sljedece dvije utakmice, imao bi 94 boda, sto bi bio rekord za Manchester.

Posebne zasluge za titulu idu Kristijanu Ronaldu, koji je ove sezone postigao 17 golova , iako ne igra kao napadac.
               4m1r. je napisao/la:
Ovo se zove "DAJ STA DAS"

GG macha

"KOGA TI TO FOLIRAS" ?

to ti dodje oko 50 "DJE BA ONO ZAPELO ?"
Udje Scot Sinclair djeteta mi bit ce igracina samo sam ga malo vidio al se odmah vidi zvijezda i Ben Sahar ima da haraju!!!
               coya! je napisao/la:
"KOGA TI TO FOLIRAS" ?

to ti dodje oko 50 "DJE BA ONO ZAPELO ?"

Mislio sam na CL . ubio ih milan
cristiano ronaldo je najzasluzniji? je*o vas on u supak. da nije giggsa, schoolsa, v.d saara, ferdinanda ku*ac bi uzeli ista ove sezone.
               rott je napisao/la:
ovako prije utakmice sa milanom manchester je imao 3 titule u igri...carling cup,liga samipona i premier ship...et..na zalost ispao je iz lige sampiona...al dvije titule su u igri od koji su danas ostvarili...i matematicki...jos ostaje finale carling kupa...protiv chelsija ....manchester united 4 ever...

da te ispravim nije carling kup vec igra F.A-kup
svaka cast Manchester mi je najdrazi klub u Engleskoj i drago mi je sto je on osvojio a ne Chelsea
mislim da je Manchester zasluzio titulu ove sezone, jer igraju najljepsi fudbal u Engleskoj, a od tog oduzimanja bodova nema nista.... ONE LIFE, ONE UNITED

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.