Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

Pogledajte - fudbal!

404 pregleda · 20 odgovora · otvorena 03.12.2007. u 18:55

Pogledajte do kraja i dajte komentar.. nemojte reci da je los.. kratko i jasno..

)

pozz

stavio sam u bookmarks pa cu pregledat poslije lol
               LavShinodaFM je napisao/la:
stavio sam u bookmarks pa cu pregledat poslije lol

Mali idol 6 od mene
Hahah Šta ste mu dali owu malu lopticu da je ganja xD Zvuka neam, ali i ovako nije loše. 9 od mene
               cornnie je napisao/la:
Hahah Šta ste mu dali owu malu lopticu da je ganja xD Zvuka neam, ali i ovako nije loše. 9 od mene

10ka heheheh
Brate on samo pimpla "plimpa " kako hoces ... lol ocami

Btw... Nice PIMPLING :
Ma ništa posebno ocam' , naš problem je što svakoga dižemo u zvijezde,ovo može svako uraditi !
obevajuće dijete

Šta sada treba, da neki iz Interovog Junior tima vidi ovo pa ga ubaci u tim jer zna pimplati loptu ?

To je sve što je ovdje pokaz'o, ništa više
-( kako tako, tek je napunio 13 godina.

reko da prvi put pocnem praviti neki video pa et ovaj nek bude.. odoh radit neki klip o ronaldinju i ostalim sranhima..
               Jokerinhooo je napisao/la:
hehe nije loshe 8ca

Ovo je tek prvi dio.. kakve dijete finte zna.. oohh .. kad uradim final, onda cete vidjeti sve.. reko da pokazem osnovne elemente pimplanja lopte pa ett.. pozz.. hajd uraaaadit cu mix pa cete vidjeti.. malo cu snjimit shuteva, finti, brzine.. pozz.. da se uvjerite )

Reko da stavim ovo posto se dijete zaista trudi.. svaki dan izlazi napolje i sam trenira .. puca loptu od zid, obilazi oko cunjeva, gadja stative, precke, radi sprinteve.. i kad je kisa, snijeg..zaista mi je cudan.. veoma pametan, komsijica.. reko da malo snimim preko mobitela (z*** toga slaba kvaliteta) pa et da stavim..
dobar mali..
               eX0tiC.[HZ] je napisao/la:
Ma ništa posebno ocam' , naš problem je što svakoga dižemo u zvijezde,ovo može svako uraditi !

aj ti uradi
               robinhoo je napisao/la:
-( kako tako, tek je napunio 13 godina.

reko da prvi put pocnem praviti neki video pa et ovaj nek bude.. odoh radit neki klip o ronaldinju i ostalim sranhima..

Sta bolan tek je napunio 13 god...ja sam ovo znao kad sam imao 10 godina idole mrtvi ja bi te ban radi ove gluposti a mozda bi se sazalio posto je pjesma dobra..cus

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.