Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

max fps

191 pregled · 12 odgovora · otvorena 13.05.2013. u 18:30

101, možda će dropati u dimnoJ~ :D
100fps nikad neces imati .

Stavi XP pa ce moci.
Jedno smo ti 100 x rekli da snimiš xp , jer nećeš moći na tome 7 da guraš i igraš igrice, ali ti ne haješ . Oko 80 ćeš imati ne više
da, ali ocel mi fps varirati ako stavim xp od 90-100,trenutno planiram kupovati i novi procesor..
ako je cs 1.6
ja sam sa 128mb grafickom i 512mb rama
3.0 celeron intel procesorom imo 98-100 fps (i u dimnoj)
ruku na srce znao je sletit na 92-93 kad je tu 20 ljudi dimna i neka mapa veca....
sve se moze samo malo proguglaj...

ako je cs:go... nema sanse
kao sto je 'brick' rekao stavi xp pa ces moci imat 100 
maksuz je napisao/la:
ako je cs 1.6
ja sam sa 128mb grafickom i 512mb rama
3.0 celeron intel procesorom imo 98-100 fps (i u dimnoj)
ruku na srce znao je sletit na 92-93 kad je tu 20 ljudi dimna i neka mapa veca....
sve se moze samo malo proguglaj...

ako je cs:go... nema sanse
OS xp?
dysan je napisao/la:
OS xp?
XP mi je tad bio...
piso je bok1 ako se ne varam prije 8 godina tutoriale kako nakucat 100 fps na svakoj kanti , ili je onaj zuma bio ne sjecam se neko od njih tako...
maksuz je napisao/la:
XP mi je tad bio...
piso je bok1 ako se ne varam prije 8 godina tutoriale kako nakucat 100 fps na svakoj kanti , ili je onaj zuma bio ne sjecam se neko od njih tako...
jel pobrisan topic?
zamolio bih nekog od admina da banaju ovog lika,jer mi je duzan ostao steam koji je obecao za help, i ja sam mu bio pomogao i nije mi dao -.- cak nije ni odgoovorio ni na poruke nikako o.O
ismir_bug je napisao/la:
zamolio bih nekog od admina da banaju ovog lika,jer mi je duzan ostao steam koji je obecao za help, i ja sam mu bio pomogao i nije mi dao -.- cak nije ni odgoovorio ni na poruke nikako o.O
dodji u inbox iako mi nisi pomogao dacu ti ajde

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.