Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Podešavanje] CS 1.6 post-update

1.034 pregleda · 16 odgovora · otvorena 12.05.2013. u 20:59

Naišao sam na ovu temu na HLTV.org ali koliko vidim više-manje se zagubila. Tako sam odlučio napisati jednu na našem sajtu i na našem jeziku da bi lakše razumjeli o čemu se radi.

Komande: - (console)
• rate "100000" (Novi maksimum iznosi 100000)
• cl_updaterate "102" (Novi maksimum iznosi 102)
• ex_interp "0" (Iako kažu da je ovo ispravan interp, kada ga stavim na 0 izbaci mi ex_interp forced up to 9 msec tako da još uvijek koristim 0.01)
• fps_max "100" (Igrica ide više glatko na ovom fps-u)
• m_customaccel "0" (Nisam siguran šta tačno radi, ali ima veze sa akceleracijom zato ja koristim 0)
• m_customaccel_exponent "0"
• m_customaccel_max "0"
• m_customaccel_scale "0"
• m_rawinput "1"
• cl_mousegrab "0" (nisam siguran šta radi)
• gl_vsync "0" (gasi vertical sync)
• gl_ansio "0" (gasi anisotrophic filtering)

Launch opcije:
• -nofbo (vraća Vam igricu sličnu kao što je prije update bila, i takođe uklanja anti-aliasing)
• -nomsaa (samo uklanja anti-aliasing; nema potrebe da ovo kucate ako koristite -nofbo)
• -noforcemparms (ako korisitite ovu opciju, windows će vam isključiti "enhanced pointer precision" svaki put kada pokrenete igru)
• -freq X ili -refresh X (mijenja Vaš refresh rate u X; komanda je vraćena nazad jer nije radila jedno vrijeme)

Ostalo:

Takođe bi spomenuo da ostale noforce komande izgleda nisu u funkciji i zbog toga bi trebali koristiti m_rawinput 1 da bi uklonili akceleraciju.

Ako imate kakvi pitanja, feel free to ask.
Da, to je to sve objašnjeno, odlično Nikola, mada oni koji imalo prate hltv.org sve imaju objašnjeno u najkraćem roku 
Meni sa 100000 rate ne prima ništa, tako da sam ostavio 25000.
Što se tiče ovih ostalih opcija, koristim samo -nofbo i igrica mi je sasvim normalna.
Takođe mi je označena ova opcija za 'Low video quality' .. sama je bila označena od kako sam instalirao CS i ne planiram je 'dirati'  
Sve mi je tako kao što si napisao.
Koristio sam to ima par dana, sve dok mi neki genije ne reče da gba server nešto kao nije update za 100k  .
I bio vratio, sada vracam na 100k i ostatak kao sti je navedeno.

Na 100k, USP mi se dramatično prima  .

- Fino bi bilo kad bi svi Steam igrači na GBA mixevima koristili ovakve postavke.
Sve je ovo extra , samo da mi je znati kako da vratim sliku na fullscreen -.-

da nemam one sa strance "Crne zidove" , znaci da nije aspect 4:3 vec da je full screen 
kucaj u launch options -stretchaspect
hvala,zabada mi stim strasno u poslednje vrijeme
Ne prima ti zato sto nasi serveri nisu update-ni na nove rate-ove i to... :)
Imam jedan problem,kada god instaliram cs na komp,sve je super,samo kada napravim postavke,to jest,smanjim sens miša na 1,promjenim ime,sve mi to ostane..ali kada promjenim nesto na keyboardu,skakanje i to,nece nista da ostane,vrati se kako je bilo,cim izadjemiz podesavanja.. kako da rijesim to ?
Simke129 je napisao/la:
Jel rate 100000 radi i za non steam warzone cs?
Ne.
Di treba uoisat te Launch opcije ?? zbunjen sam ko magarac nezz sta mi je sa cs-om -.- ms se sam od sebe poveco
Ziga22 je napisao/la:
Di treba uoisat te Launch opcije ?? zbunjen sam ko magarac nezz sta mi je sa cs-om -.- ms se sam od sebe poveco
Ako koristiš steam, ideš: Desni klik na CS/Properties/Set Launch Options. To je to.
AHAHHAAHAHAHAHHSDFDSFSDFDSKGSKBGSGBKSDGBSGHSBGHSSGSDGBSDGBD 9-)

Post dobio šamar od exampLe_

Jel bi mogo neko da mi kaze kako se zove onaj plugin gdje su terrori djavoli. A canteri andjeli
Unaprijed hvala
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -freq 75 -nofbo launch opcije koje ja koristim,freq stavite koliko vas monitor ima hz ako ima 100 stavite 100 ako vam je 60 msm da nije potrebno kucati freq :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.