Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[G] Server update

905 pregleda · 25 odgovora · otvorena 13.05.2013. u 08:18

Nakon tri sata mučenja po mašini uspješno smo ubacili novi game-engine s najnovijim metamod-om i dproto. Urađen je i update kernel-a na na najnoviju verziju te smo ga optimizovali za CS 1.6 servere. Takođe smo podesili servere na pingboost 3 i 1000 fps (EPS v3) tako da korisnici steam-a mogu koristiti rate "100000", više o tome na ovoj temi. Što se tiče Nonsteam korisnika najbolje je da ostanu pri starim komandama.
• rate "25000"
• cl_cmdrate 101
• cl_updaterate 101
• ex_interp 0.01

Sva tri servera su urađena identično i kao što sam već gore napisao rade na 1000 fps (EPS v3).

GAMERS.ba Mix CW # 1 IP: cs.gamers.ba:11111

GAMERS.ba Mix CW # 2 IP: cs.gamers.ba:22222

GAMERS.ba Mix CW # 3 IP: cs.gamers.ba:33333

Što se tiče ping-a, don't worry be happy.

vLexinho & Nikola, ispred Gamers.ba administracije.
Kako smijesno izgleda kad neko napise 'adsl ping 20, ili meni adsl ping 60'. Kad cete nauciti da nema veze koji net imate, da imas 1000mbita i lose instalacije kuci/stanu/provajderu opet ce ti ping biti los.

btw svaka cast sto ste sredili ovo gore, moram sredit comp da pucamo uskoro : )
AlienzZ je napisao/la:
Kako smijesno izgleda kad neko napise 'adsl ping 20, ili meni adsl ping 60'. Kad cete nauciti da nema veze koji net imate, da imas 1000mbita i lose instalacije kuci/stanu/provajderu opet ce ti ping biti los.

Pa valjda ima veze ako tvoj isp hosta server.  
Laufaju serveri fino, nema sta... Suta se po citav dan, i nema nekih vecih problema.

GJ za tebe i Vladu hejtera! 
AlienzZ je napisao/la:

+ ako je na izvanu nevrijeme, kisa snijeg tuca itd...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.