Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PES 2006 │ Multiplayer

117 pregleda · 10 odgovora · otvorena 12.05.2013. u 05:22

Pozdrav. Imam problem sa PES06 MP, naime, uradio sam sve kako piše u uputstvu ali kada uđem na dati server pojavi se poruka: Connection to server lost, svaki put isto bez obzira na broj igraca na serveru, jasnije se vidi na slikama ispod. Ako je neko imao sličan problem, pomoć bi bila osvježenje, hvala :-)

Ovdje se vidi kako sam konektovan:
http://pokit.org/get/?3c3e51a6492088669f235d696729558e.jpg

Ovdje su ponuđena 3 servera, ja odaberem prvi jer na njemu ima igrača:
http://pokit.org/get/?d79bb47d139174de98e26a3e6ce11740.jpg

Na ovoj slici se vidi ta poruka:
http://pokit.org/get/?2b61443a1f996c6e53830791ec30a03a.jpg
Ako si sve uradio kako treba, moguće da je puko server ..
Prcekaj koji sat da ga dignu ponovo, ako ne bude radio, onda traži novi host i ono za registraciju..
Ma pusti te gluposti to smo ja i kolega pokusavali dvije tri sedmice i nikako napraviti da radi...Prvo instalirati Shollym koji niko ne igra pa su rekli da igraju obicni pes6 rip i opet slican problem kao kod tebe...
Asmoday je napisao/la:
Ako si sve uradio kako treba, moguće da je puko server ..
Prcekaj koji sat da ga dignu ponovo, ako ne bude radio, onda traži novi host i ono za registraciju..
Ma ovako mi je bilo prije par dana, uvijek isto, iz tog razloga sam jutros rano pokusao uci kada nije bilo puno clanova ali isti slucaj.
Ne znam sta je u putanju, ali ja i drug igramo ima skoro godinu dana, ceso se desi da server pukne pa samo host novi nadjemo i ope igramo dok ne pukne, mada u zadnje vrijeme ima skoro 2 mjeseca server nije puko :)
Asmoday je napisao/la:
Ne znam sta je u putanju, ali ja i drug igramo ima skoro godinu dana, ceso se desi da server pukne pa samo host novi nadjemo i ope igramo dok ne pukne, mada u zadnje vrijeme ima skoro 2 mjeseca server nije puko 
Jesi postavio u hosts/ ip od FIVESERVERA ?
jesam, ako hoćeš mogu ti poslati kad budem na kompu pa kopiraj
Odakle da skinem ovaj PES6, prije sam ga igrao na ovom PESJ.NET ... izbrisao sam ga i nikako ne mogu da ga instaliram opet, tj da skinem te neke fajlove ...

skinem njihov louncer i skinem onaj neki TEXT fajl od 400mb, i kao krekujem igru iz rar-a (isto u raru sto dodje ikona od pes6, sto se skine s tog lounchera) i nikako da pokrenem igru

neko da me prosvjetli ?
Asmoday je napisao/la:
jesam, ako hoćeš mogu ti poslati kad budem na kompu pa kopiraj
Drug, možeš li napraviti neki tutorijal ili nešto slično, od početka kako si štimao, značilo bi mi puno :D
Hajde kad budem večeras na kompu napisacu ti pa možemo i zakuvati, nema tu neke mudrosti niti je komplikovano, samo Skini obični pes6,ako ga nemas ..
Asmoday je napisao/la:
Hajde kad budem večeras na kompu napisacu ti pa možemo i zakuvati, nema tu neke mudrosti niti je komplikovano, samo Skini obični pes6,ako ga nemas ..
Ma imam drug, eto imas gore slike šta mi izbacuje prilikom podešavanja Multiplayera. Eto javi se u inbox pa ćemo razmijeniti mail, fb šta već. LP

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.