Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PES 06, premještanje timova

61 pregled · 3 odgovora · otvorena 14.05.2013. u 22:15

Dobro večer gameri.
Zanima me može li se u PES-u 6 premjestiti jedan ili više klubova iz jedne lige u drugu.
Pored svih onih liga ima također "ostali timovi" u kojoj ima Bayern, Kopenhagen, Porto itd. Tu se nalazi i Juventus iako je urađena Seria A . Predpostavljam da mora biti u jednoj ligi 20 klubova, pa bi ja pobriso neki klub iz Serie A i ubacio Juventus.
Ne znam sad te opcije oko premještanja timova, znam da su se igrači mogli prebacivati kako god si htio, samo je trebalo u timu biti min. 15 ili koliko već igrača ..
Što se tiče PESa 6ice, traži od 'soul_eclipse' da ti nađe dobar patch sa novim igračima/ligama/dresovima i igraj .. sjećam se da je meni prije nekoliko mjeseci našao patch za PES5, što znači da će naći i za PES6 100%
FritzzYYYY je napisao/la:
Ne znam sad te opcije oko premještanja timova, znam da su se igrači mogli prebacivati kako god si htio, samo je trebalo u timu biti min. 15 ili koliko već igrača ..
Što se tiče PESa 6ice, traži od 'soul_eclipse' da ti nađe dobar patch sa novim igračima/ligama/dresovima i igraj .. sjećam se da je meni prije nekoliko mjeseci našao patch za PES5, što znači da će naći i za PES6 100%
Već sam ja to našo, tj. objavio je baš on patch za šesticu, ali mene zanima samo premještanje kluba iz jedne lige u drugu.
Kako bilo, hvala na odgovoru 
LaquE je napisao/la:
Već sam ja to našo, tj. objavio je baš on patch za šesticu, ali mene zanima samo premještanje kluba iz jedne lige u drugu.
Kako bilo, hvala na odgovoru 
Znam da ti nisam pomogao prvim postom, al' to je zato što nisam znao kako da se prebaci. Uglavnom sjećam se da smo drug i ja pravili ligu samo sa najboljim klubovima (iz svih liga, onda uzmemo jedan i igramo ligu skupa) ..
Evo šta sam pronašao:
http://www.pes-serbia.com/threads/12212-Move-a-team-to-a-league! (Do duše ovo je za PES 2009, al' možeš na ovome forumu potražiti sam TUT za PES 6 .. )
http://www.youtube.com/watch?v=Khe5vkxCd-g

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.