Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pw modema

192 pregleda · 13 odgovora · otvorena 09.05.2013. u 19:06

zxv10 w300, dali neko kojim slucajem zna pw od ovog modema,pokusao sam admin admin al ne radi..
Probaj

vr10vr10tajn1pa55

ili

ZXV10W300
Password ti je ime modema ZXV10W300.
Izzatron je napisao/la:
ni jedan ne radi lol
imamo isti modem, pokusaj kucati 2x password od ADSL-a.
DUBSTEP je napisao/la:
imamo isti modem, pokusaj kucati 2x password od ADSL-a.
2x pw? o.O
Izzatron je napisao/la:
2x pw? o.O
Da, ako ti je na primjer password od adsl-a gamers onda kucas gamersgamers 
Tako su meni rekli oni na bh telecom fb stranici, medjutim ja izgubio onaj papir gdje pise pw od adsl-a 
DUBSTEP je napisao/la:
Da, ako ti je na primjer password od adsl-a gamers onda kucas gamersgamers :D
Tako su meni rekli oni na bh telecom fb stranici, medjutim ja izgubio onaj papir gdje pise pw od adsl-a :D
Prico ja sa drugarom sto meni nece kaze moras 2x kucati, npr on je promjenuo sifru u budala mora kucati budalabudala, ja sam dva puta kucao i moglo, naravno wifi, nisam admin panel probo
SsKull je napisao/la:
Prico ja sa drugarom sto meni nece kaze moras 2x kucati, npr on je promjenuo sifru u budala mora kucati budalabudala, ja sam dva puta kucao i moglo, naravno wifi, nisam admin panel probo
Ja ih jedva uganjo na fb stranici i to mi rekli 
Jbg, ja baksuz izgubio pw od adsl-a i sad ne mogu uci na wifi, moram ih sutra zvat 
DUBSTEP je napisao/la:
Ja ih jedva uganjo na fb stranici i to mi rekli :)
Jbg, ja baksuz izgubio pw od adsl-a i sad ne mogu uci na wifi, moram ih sutra zvat :D
Ma ja pioKu ruter i dok sam naso sifru nije mi se dalo vise zezat, nisam ga 10 dana ni gledo :D onda mi to drugar reko slucajno ga pito, reko ima isti, i tako mi rece i sad radi
SsKull je napisao/la:
Kako meni ne moze jbt  
Okreni router, mozda ima naljepnica gdje pise password, barem je meni tako bilo 
Blazzer97 je napisao/la:
Okreni router, mozda ima naljepnica gdje pise password, barem je meni tako bilo 
jest bilo na proslom,al doso ovaj novi nema  ostali tj pokusacu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.