Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ciscene podloge prijedlozi

109 pregleda · 9 odgovora · otvorena 06.05.2013. u 21:47

E ovako vec dugo igram na qck+ podlozi i sad bi je volio ocistit pa ako neko zna kako da mi objasni :)
Vlažna maramica OP.
Ja svoju Diablo 3 podlogu cistom normalno. Stavis vode u neku manju posudu i stavis malo nekog deterđenta, sve fino operes, osušiš i bude kao nova. Ili je jednosvatno stavi u mašinu da se ne mučiš 
Brate uzmes deterdzent i nasapunjas je dobro. Mislim na podlogu naravno. I operes je mlakom vodom, ostavis da se osusi i kasnije ko nova. 
Sirutka je napisao/la:
Ja svoju Diablo 3 podlogu cistom normalno. Stavis vode u neku manju posudu i stavis malo nekog deterđenta, sve fino operes, osušiš i bude kao nova. Ili je jednosvatno stavi u mašinu da se ne mučiš ;)
I ja sam tako mislio ali kontam da ce se ostetit :)
I u mene je qck+ fino krpu uzmem u toplu vodu,iscjedim i podlogu obrisem  otkako imam podlogu tako radim sve normalno nista nema na njoj 
BUNTAAAA je napisao/la:
I ja sam tako mislio ali kontam da ce se ostetit 
Neće dok ne koristiš grube materijale.
BUNTAAAA je napisao/la:
I ja sam tako mislio ali kontam da ce se ostetit 
Ako te baš strah za mašinu onda slobodno operi "na ruke" jer tako nema šanse da se nešto razvali, eventualno razmaže itd.
Ja sam svoju prao više puta i nikad ništa 
Ja imam razer mantis kontrol. I kad se isprlja uzmem tople vode i shower gel (zbog mirisa) i četku za ribanje i dobro je izribam u dvije vode, onda je saperem čistom vodom i stavim na sunce/radijator kako se potrefi i to je to.
Sirutka je napisao/la:
Ako te baš strah za mašinu onda slobodno operi "na ruke" jer tako nema šanse da se nešto razvali, eventualno razmaže itd.
Ja sam svoju prao više puta i nikad ništa :)
Hvala +1
@LOCK

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.