Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koji moitel da izaberem ? :P

157 pregleda · 9 odgovora · otvorena 10.05.2013. u 09:10

Koji bi mi vi telefon preporučili, mogu da biram između Nokia 808 PureView, Nokia Lumia 820 i Lumia 900 :D
Nokia 3310 , kamera odlicna jos uz to brdo dobrih aplikacija  
Najbolji od ta tri je : Nokia Lumia 820
Nokia Lumia 820, dosta je bolja od ove Lumie 900 ..
A bolja je i od ove pure view, ako hoćeš kamera telefon, onda uzim pure view i ima ćeš samo odličnu kameru ..
Nokia Lumia 820 definitvno  
Zavisi ako ti treba kamera u zivotu uzmi PureView a ovako za sve je bolja 820
Lockerz je napisao/la:
Nokia Lumia 820.. Najbolji je od ta 3 navedena 

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4968&idPhone2=4578

Ovaj 808 necu ni da gledam, jer znam da je smece od telefona.. Nemoj da te kamera zavara, moze imati 900 megapixela ali opet kad prebacis na internet sa Galaxy S3 je bolja 5x slika 
Smješno je porediti kameru sa 808 i Galaxy S3  Bar XX puta je kamera na 808 bolja. Ne govorim to zbog broja piksela, nego zbog samog softvera, veličine senzora i ostalih stvari koje slici daju važnost  808 PureView trenutno ima najbolju kameru u svijetu smartphone-a, i ako će ti kamera igrati neku ulogu uzmi onda 808.

Ako već gledaš smartphone kao smartphone, općenito je Lumia 820 najbolja.
amsi je napisao/la:
Smješno je porediti kameru sa 808 i Galaxy S3  Bar XX puta je kamera na 808 bolja. Ne govorim to zbog broja piksela, nego zbog samog softvera, veličine senzora i ostalih stvari koje slici daju važnost  808 PureView trenutno ima najbolju kameru u svijetu smartphone-a, i ako će ti kamera igrati neku ulogu uzmi onda 808.

Ako već gledaš smartphone kao smartphone, općenito je Lumia 820 najbolja.
http://www.iclarified.com/27068/iphone-5-vs-nokia-808-vs-samsung-galaxy-camera-s-iii-note-ii-photos

ja ne kazem nista, ali na kameru opcenito uticu mnogi faktori.. nije samo broj pixela. Naravno da ne mozes porediti 41mpx sa 8mpx senzorom, ali kvalitet slike kao slike kad gledas na normalnom monitoru je ljepsa meni barem SGS3 nego 808.. a sad kad zumiras normalno da su detalji bolji na pureview.. Mozda jeste i najbolja kamera medju smartphone, ali svaki telefon bi mogao imati ono sto ima 808 kad bi povecali onoliko debljinu koliko su oni 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.