Danas sam podigao kompjuter, sastavio sam ga u pcplus-u i sad evo da spojim sve, al na monitoru mi se pali-gasi (kao na stand by-u). naravno provjerio sam opet da li sam dobro povezao, zatim monitor, kabal su ispravni tako da je do cpu. ako mi može neko napisat savjet, bio bi mu zahvalan
Diskusija
Problem sa novim kompjuterom
143 pregleda · 7 odgovora · otvorena 06.05.2013. u 21:27
graficka? kabl?
Ako mislis da je do CPU-a vidi jesi li ga dobro stavio ako nisi ispravljaj nozice ili halali
Pokušaj u drugi "džek" uključiti monitor ako imaš 2 jer i meni je slično bilo
Otvori racunar , provjeri sve kablove unutar PC.
Pregledaj HDD prikljucke , probaj zamjeniti SATA utore , pokusaj izvaditi RAM pa ga vrati opet.
Imas nekih milion kombinacija za to , ako ne pomogne , da gledamo dalje sta moze da bude . LP
Pregledaj HDD prikljucke , probaj zamjeniti SATA utore , pokusaj izvaditi RAM pa ga vrati opet.
Imas nekih milion kombinacija za to , ako ne pomogne , da gledamo dalje sta moze da bude . LP
Prebaci kabal na internu graficku, zatim idi u BIOS i izaberi da ti radi PCI graf umjesto interne. Takav je isti problem bio kod mene, ako to ne radi, onda vrati masinu i nek prave kako znaju.
Pozz
Pozz
Ako nisi bio siguran da ćeš uspjeti spojiti kako treba, trebao si to njima prepustiti. Ako si kojim slučajem prisilio procesor u slot i time nakrivio pinove, napravio si popriličnu štetu. Pinovi se mogu ispraviti, naravno, ali ipak, nov procesor.
Pogledaj da li su ti procesor i cooler dobro ulegli. Jesi li spojio system speaker kako treba? Ima li beep na početku?
Pogledaj da li su ti procesor i cooler dobro ulegli. Jesi li spojio system speaker kako treba? Ima li beep na početku?
PinkyBa je napisao/la:
Ako nisi bio siguran da ćeš uspjeti spojiti kako treba, trebao si to njima prepustiti. Ako si kojim slučajem prisilio procesor u slot i time nakrivio pinove, napravio si popriličnu štetu. Pinovi se mogu ispraviti, naravno, ali ipak, nov procesor.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.