Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Far Cry 3 Savegame ???

84 pregleda · 3 odgovora · otvorena 06.05.2013. u 21:06

Vozdra,Igrao sam navedenu igru i dosao do 33. misije i slucajno sam je obriso-deinstaliro.

Pitam se ako je neko igra da mi uplouduje SAVE od 33. misije jer bi volio dovrsiti igru,ako je problem,ne mora biti tacno 33. misije moze i 30. samo da je dovrsim. Gledo sam na netu - ima savegejmova al su to linkovi sa oficijalni sajtova,a ja(kao i vecina nas) imam krekovanu igru,sad ne znam ocel to bit problem il jednostavno ako ima ko da je igra da mi aplouduje nabrzaka???

Toliko,hvala 
Bit ce ti problem jer ce ti se sve promjeniti. Sva oruzja koja je imao taj neki frajer od koga skidas ce biti kod tebe... Jest' da je jedina solucija ali ce ti biti baš teško da se navikneš na sve to...
Sirutka je napisao/la:
Bit ce ti problem jer ce ti se sve promjeniti. Sva oruzja koja je imao taj neki frajer od koga skidas ce biti kod tebe... Jest' da je jedina solucija ali ce ti biti baš teško da se navikneš na sve to...
Ma dobro,to manje-vise samo da je predjem,super je story .evo sacu probati ovaj sejv.

[color=#FF0000]EDIT Ne mogu naci folder gdje trebam ubaciti save,verzija igre je 1.4 ali nigdje nema ni orbit foldera niti savegame foldera ???[/color]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.