Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Far Cry 3 update problem

64 pregleda · 5 odgovora · otvorena 03.06.2013. u 16:52

Evo ljudi, poceo sam igrati FC III, i igram ja njega malo, i dosao update. Ja njega updatujem na 1.04, i podjem igrat i imam nekih problema.

Zanima me, mogu li ja nekako da resetujem FC III na 1.0
bez da uninstall, i kako da spasim save fileove?
Nisam nikada igrao igru, ali jedino logicno sto mi pada na pamet jeste da pogledas gdje si instalirao igru tj. folder gdje je instaliran patch, mora biti nesto pod brojevima pa pokusaj izbrisati.
Lima je napisao/la:
Nisam nikada igrao igru, ali jedino logicno sto mi pada na pamet jeste da pogledas gdje si instalirao igru tj. folder gdje je instaliran patch, mora biti nesto pod brojevima pa pokusaj izbrisati.
jok, probo sam, igrica je komplikovana, sad sam nasao save fileove, negdje su u program data-46-....
A patcha nema nigdje, valjda je samo neke fileove zamijenio....
Javi mi se u privatnoj poruci da ti posaljem ja crack za FC3 ja sam ga igrao objasnit cu ti kako se radi instalacija.

Ne mogu stavljati ovdje jer je warez !

@ Edit , uploadovat cu ti na svoj chanel crack.

Kada skines crack koji sam ti poslo u pm ( kome treba nek se javi ) uradis sljedece :

1. Otpakujes
2. Instaliras ovaj 1.04 update
3. Kopiras crack u sadrzaj gdje je instalirano ali moras uraditi owerwrite iz crack direktorija u direktorij instalacije.
4. Upalis i mora raditi !
Moraces reinstalirat i kada ti prikaze za update samo klikneš na Cancel/Stop i igra će se pokenuti
Ako si instalirao patcheve onda ih imas u Add/Remove, obrisi ih tu  Ja sam imo problem da samo hcoe na 1.03 patchu, na svim ostalim igram 2 minute i izadje iz igre 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.