Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc oko far cry 3?

57 pregleda · 4 odgovora · otvorena 13.02.2013. u 15:45

znaci skinuo sam far cry 3 instaliram i sve ali sad kako da pokrenem jer dodje mi do onoga preko uplay registrovao sam se i dodje da upisem licencu za far cry 3?
sta treba da uradim?
ti oces online da igras jel?

ako to hoces nema djabe jarane.

ako si skino RELOADED prvo ins patch i ubacis one druge fajlove sto dodju u kreku i to je to.
necu online nego znaci odem normalno kliknes na ikonu far cry 3 i otvara mi odma uplay i ucita ono na uplay far cry 3 i kliknem play i onda dodje licencu da upisem pa ne znam sta da radim vise jbt :/ pomozite ako znate nekako...krekovao sam sve zivo vise ali dzaba...il dajte neki link od nekog patcha i uz taj patch krek da dodje odma
eli_fifa je napisao/la:
necu online nego znaci odem normalno kliknes na ikonu far cry 3 i otvara mi odma uplay i ucita ono na uplay far cry 3 i kliknem play i onda dodje licencu da upisem pa ne znam sta da radim vise jbt :/ pomozite ako znate nekako...krekovao sam sve zivo vise ali dzaba...il dajte neki link od nekog patcha i uz taj patch krek da dodje odma
ako si skino RELOADED torent to se nebi trebalo pojavit prvo se patch instalira pa onda krekuje...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.