Imam priliku da uzmem jedan od ova tri mobitela pa mi sad recite koji je bolji i zasto, samo ovaj sto prodaje iphone ne znam jer 4 ili 4s ali mislim da je 4s jer ga nisam imao prilike imat u rukama ali jedan poznanik ga prodaje...?
Samsung Galaxy S3 Mini
Apple iPhone 4s
Sony Xperia J
...ili da kupim one kineske mobove preko jedne stranice a cujem na jednom forumu da su neki zadovoljni a mob je ko samsung galaxy note odprilike samo sto nisu markirani nego tamo neke njihove marke?
Samsung Galaxy S3 Mini
Apple iPhone 4s
Sony Xperia J
...ili da kupim one kineske mobove preko jedne stranice a cujem na jednom forumu da su neki zadovoljni a mob je ko samsung galaxy note odprilike samo sto nisu markirani nego tamo neke njihove marke?
Provjereno
Provjereno
iOS rijetko kad zaštopa, mnogo rjeđe nego Android. Kada smartphone godine(SGS III) ima lag pri ulasku u imenik, onda ne znam što ćemo dalje raspravljati o ovome ? Ok, to nije stvar sa svakim Androidom(mislim da samo Samsung ima ovaj problem), to je stvar sa Samsungovim TW koji je neoptimizovan toliko da i SGS IV ima sličan problem, ali je ovaj put taj lag nešto smanjen. Druge stvari idu na ruku Androidu, a prednjači ta otvorenost samog sistema.