Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pitanje za cs 1.6

159 pregleda · 13 odgovora · otvorena 21.04.2013. u 12:59

Pozdrav svima!

Prije nekoliko dana stavim neku igru da se skida na torrentu i igram csa bez problema,znaci isti ping kakav imam i bez downloading torrenta nesto, i sad ev ovih 2-3 dana mi to neuspijeva bas, nisam nista dirao i kad skidam sa torrentom udjem u cs ping 200 + -.-

Imal neki nacin da se to smanji ili popravi ?
Pa stavi u podesavanjima da ti ne vuce sa punom brzinom torrent 
t45ra je napisao/la:
Pa stavi u podesavanjima da ti ne vuce sa punom brzinom torrent :)
upload ili download limit ?
ismir_bug je napisao/la:
upload ili download limit ?
Download
Nevjerujem da ima mozda, neznam kako ti je i uspijevalo tako tornet+cs da ti je normalan O.o
Pr0_ je napisao/la:
Nevjerujem da ima mozda, neznam kako ti je i uspijevalo tako tornet+cs da ti je normalan O.o
Bogami i ja se iznenadio :D reko hajd super ovako cu uvijek da mi vrijeme prodje brze i sjeba me sad -.-
Čudi me da si uspijevao i ta 2-3 dana. Kod većine naših konekcija, najbolje je pustiti računar da ode idle dok se nešto download-uje. Opće je poznato da torrent najviše "vuče" konekciju u poređenju sa ostalim zadacima u razmjeni podataka.
ismir_bug je napisao/la:
Bogami i ja se iznenadio :D reko hajd super ovako cu uvijek da mi vrijeme prodje brze i sjeba me sad -.-
stavrno zanimljivo meni inace bude kad je to dvoje upaljeno preko 300 ping nemoze se igrat bas me zanima imali za to rjesenje mada sumjnjam
Ako ti je preveden uTorrent na naš. Onda idi .
Opcije>Postavke>Propustnost
I tamo imaš maksimalnu ratu slanja i preuzimanja, podešavaj tu po volji i testiraj.
Pr0_ je napisao/la:
stavrno zanimljivo meni inace bude kad je to dvoje upaljeno preko 300 ping nemoze se igrat bas me zanima imali za to rjesenje mada sumjnjam
heh jasta --.-- al' et mozda ima nacina ko ce mu znat :D i zasto bih smanjivao download brzinu XD
smk je napisao/la:
Probaj reinstalirati sistem radit ce sigurno
hoce salim se :D
To ti je sasvim normalno .
Pinky ti je objasnio. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.