Trenutno imam CM V6GT cooler mozda bih presao na neko vodeno hladjenje cisto da probam kako to sljaka, pa bih zelio da podjelite iskustva sa nama ako neko vec ima kakvo vodeno hladjenje. Koja su najbolja uloženo dobijeno itd.
Diskusija
Iskustva sa vodenim hladjenjem
196 pregleda · 10 odgovora · otvorena 19.04.2013. u 17:09
Nemaš potrebe i da 6850 klokuješ, i5 će bez problema podnjeti na stock clockovima...
Nemam ga,ali bi ga bas probao,hah ja sad drzim centralnu na prozoru
ovaj moj hladnjak nemoze je ohladiti kad igram lol-a
Nekidan mi graficka pregori zbog hladjena
ovaj moj hladnjak nemoze je ohladiti kad igram lol-a
Nekidan mi graficka pregori zbog hladjena
Najbolja vodena hlađenja su ona koja ti sam sklopiš od dijelova, a ne rješenja kao štp Corsair ima recimo, naravno, ukoliko želiš da imaš HDD, GPU, CPU pod vodenim blokom.
Imaš na internetu dosta uradi sam projekata iz kojih možeš skontati kako se šta montira, samo moraš kupiti odgovarajuće komponente i povesti računa da ne napraviš neko sranje da ti ne pusti vodu.
Imaš na internetu dosta uradi sam projekata iz kojih možeš skontati kako se šta montira, samo moraš kupiti odgovarajuće komponente i povesti računa da ne napraviš neko sranje da ti ne pusti vodu.
KRYSTAL je napisao/la:
Najbolja vodena hlađenja su ona koja ti sam sklopiš od dijelova, a ne rješenja kao štp Corsair ima recimo, naravno, ukoliko želiš da imaš HDD, GPU, CPU pod vodenim blokom.
mozes slobodno zaliti komponente
kao sa mineralnim uljem
bigbalabuto je napisao/la:
Ma nema sranja sa vodom namjenjenom za te stvari (destilovana)
kao sa mineralnim uljem
kao sa mineralnim uljem
nista od tog, ova jeftina vodena hladjenja nisu nesto specijalno.. jos uvijek vladaju standardni cooleri, naravno ako si spreman da ulozis u vodeno vise para nego sto ti sam vrijedi racunar onda ces imati pravu stvar, ali ova CoolerMaster i Corsair od 120-150KM nemoj
N3sTabilaN je napisao/la:
Nemaš potrebe i da 6850 klokuješ, i5 će bez problema podnjeti na stock clockovima... ::YUNO::
tem. su sve odlicne tako da nemam potrebe za vodenim hladjenjem radi toga cak mi ovaj V6GT radi samo sa jednim ventom na klokovanom procesoru tako da.. cisto sam htio da vidim iskustav i misljenja drugih o ovoj vrsti hladjenja
bigbalabuto je napisao/la:
Klokovano je sve kod mene
tem. su sve odlicne tako da nemam potrebe za vodenim hladjenjem radi toga cak mi ovaj V6GT radi samo sa jednim ventom na klokovanom procesoru tako da.. cisto sam htio da vidim iskustav i misljenja drugih o ovoj vrsti hladjenja
Treba li u to antifriz sipat?
Znaci nema bas niko sa nekom vrstom vodenog hladjenja
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.