Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 40 bodova

Modem Ruter KrK

155 pregleda · 7 odgovora · otvorena 18.04.2013. u 21:49

Aj na brzaka pomoc, prob sledeci

Koristim modem, ali ima samo jedan izlaz, a meni trebaju 2.
Tako da sam otisao kod punice i maznuo joj ruter, al opet nista ne moguda uradim, jer se portovi razlikuju.

Hteo sam da spojim ruter na modem, ali izlazni sa modema ne odgovara na ruter, probao sam da spojim i ruter direktno na net ali ne ide, e sad sta ja radim pogresno 
Rješenje
LAN kabal iz modema ide u WAN port u ruteru, 1,2,3,4 portovi su za compove, takodjer LAN kablovi iz tih portova u compove, ne znam stvarno kako portovi ne odgovaraju, i uopce koji je ruter u pitanju, de napisi tacni model..

Post dobio aplauz od skile

DestinatioN je napisao/la:
LAN kabal iz modema ide u WAN port u ruteru, 1,2,3,4 portovi su za compove, takodjer LAN kablovi iz tih portova u compove, ne znam stvarno kako portovi ne odgovaraju, i uopce koji je ruter u pitanju, de napisi tacni model..
https://www.google.at/search?q=thomson+tg585+v7+anschl%C3%BCsse&hl=de&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=F1FwUaWkLuqp4ASS14DwAw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=923#imgrc=VuNlLSLSPcUt2M%3A%3BQ_K1Y-XxZhZ0dM%3Bhttp%253A%252F%252Fs.bazar.at%252Fthomson-tg585-v7-wlan-router-11-1nfe8000-434a_m.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.bazar.at%252Fthomson-tg585-v7-wlan-router-anzeigen-4363364.html%3B620%3B465

Evo slikica, j**o majku ko da ga je kinez napravio
to je ruter za dial up kolko ja citam :D
tj. ADSL kabal to treba, koji iz telefonske kutije ide u ruter :D
to je ruter za dial up kolko ja citam 
tj. ADSL kabal to treba, koji iz telefonske kutije ide u ruter 
Malo sam ja priglup za ovaj sport, cek malo.

Sad sam spojio ruter direktno ali ne pusta me na net, sto ?
De mi reci jel imaju veze ruteri sa provajderima, msm gde je uzet ili sta vec ?

Skonto sam kako mogu povezat sad, tj sutra.
Kupim onaj swich sa dva porta i to je to, ali sta za vecaras 
hud_saytext_1 je napisao/la:
Malo sam ja priglup za ovaj sport, cek malo.

Sad sam spojio ruter direktno ali ne pusta me na net, sto ?
De mi reci jel imaju veze ruteri sa provajderima, msm gde je uzet ili sta vec ????

Skonto sam kako mogu povezat sad, tj sutra.
Kupim onaj swich sa dva porta i to je to, ali sta za vecaras ???
veceras si brat moj pusa ko dusa jer je to za ADSL, ili ti ga Moja TV, ja mislim da oni idu preko telefona tako, jer je BHTelecom :)
nista do sutra ^^
veceras si brat moj pusa ko dusa jer je to za ADSL, ili ti ga Moja TV, ja mislim da oni idu preko telefona tako, jer je BHTelecom 
nista do sutra ^^
I kod mene ide preko telefona, ali mi cudno kod ove je radilo a kod mene nece da radi, zato sam i pitao jel ima veze sa provajderima to,

Ja sam na UPC, punica na AON-u

Ma uostalom je**t ga, sutra sredim i to je to.
za UPC konekciju sljedece marke rutera mogu, a ja kolko' vidim tvog nema xD tako da opet ti kazem, pusa ko dusa do sutra hahah :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.