zdravo rajja planiram uzeti xperiu tipo, interesuje me da li neko ima ovaj mobitel? i misljenje o njemu.
Diskusija
mobitel misljenje
166 pregleda · 12 odgovora · otvorena 17.04.2013. u 19:46
za pare u posti je dobar,sony novo je novo ipak
Uzeo ga neki dan , za sad mi se svidja drama
Da ne dizem novu temu, planiram polovan mobitel uzeti od 250-300 KM pa sam razmisljao o Samsung galaxy S1 i HTC Desire HD.
Koji bi jos preporucili i koji bi izabrali od ova dva?
Ma dobar je mobitel, ali moja preporuka ti je Nokia C3-00 extra mobilni, ima onu tastaturicu, ja ga šakama lupam ništa, pada napod, ništa, a xperia kad ti padne jednom gotova.
Odlican mob, Sony je jako dobro optimizovao Andoid 4.0 u njemu gledajuci ja je procesor 800mhz i 512mb rama
Ide sve fino, za te pare extra mob ..
Ide sve fino, za te pare extra mob ..
Mobitel solidan za te pare, jedina zamjerka po meni je ta sto nema blic, a sve ostalo je za 5+ . Baterija traje 2-3 dana u zavisnosti od koristenja, uglavnom ako se tebi svidja kupuj
hvala svima puno, evo jos cu pricekat 1-2 komentara za ovaj mobitel i ide lock
Muamer123 je napisao/la:
Da ne dizem novu temu, planiram polovan mobitel uzeti od 250-300 KM pa sam razmisljao o Samsung galaxy S1 i HTC Desire HD.
D ! Pozzz
Imao sam Xperiu S, a sve su Xperie slične
Mobitel je odličan kvaliteta slike igrice kakve mogu mali kompjuter, Xperia Tipo je skoro identičan samo malo dizajn i kamera. Kupi ga u pošti na rate ako ne možeš odma iskeširati. Samo kod Xperia S nisam volio sto je preglomazan osjeco sam se ko "ljakse" pa sam ga prodo i kupio sebi nokiu
Mobitel je odličan kvaliteta slike igrice kakve mogu mali kompjuter, Xperia Tipo je skoro identičan samo malo dizajn i kamera. Kupi ga u pošti na rate ako ne možeš odma iskeširati. Samo kod Xperia S nisam volio sto je preglomazan osjeco sam se ko "ljakse" pa sam ga prodo i kupio sebi nokiu
Muamer123 je napisao/la:
Strasan je to fontel
ima imi jarana iz razreda telefon gori
ima imi jarana iz razreda telefon gori
imam jako visoko mišljenje o njemu
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.