Pozz, treba mi mala pomoc oko mobitela ako neko zna jest da mi je druga tema od jucer u vezi mobitela ali hitno mi je.Mobitel je GT s3770(samsung).Sestra mi je nesto prckala i sad kad ga upalim trazi mi nekakvu sifru da unesem pise zakljucavanje telefona nije PIN.Default je 0000 ali nece probao sam svasta ali nista ne pomaze....???
Diskusija
Zaključana
Mobitel zakljuco se
152 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.04.2013. u 16:12
A imaš ono posebno zaključavanje telefona da ti nemože niko koristiti telefon kad tebe nema. Kad otključaš da traži šifru .Pa moguće je da kad se tako zezala da ti je to podesila na uključeno i unijela šifru.
I sad jedino što ja mislim da bi ti moglo pomoći jest da uđeš u sistem telefona kao da ćeš napraviti flash na njemu ali mu jednostavno resetuješ postavke. Mijenjajući mu postojeće podatke sistema u telefonu za one default. A te možeš na internetu naći.
To je već malo komplikovanije, to sam ja prije radio. Al ja vjerujem da oni ljudi što popravljaju tako telefone znaju sve te kombinacije tipaka kako da resetuju na tvorničke postavke telefona pa da izbjegnu ovu proceduru.
I sad jedino što ja mislim da bi ti moglo pomoći jest da uđeš u sistem telefona kao da ćeš napraviti flash na njemu ali mu jednostavno resetuješ postavke. Mijenjajući mu postojeće podatke sistema u telefonu za one default. A te možeš na internetu naći.
To je već malo komplikovanije, to sam ja prije radio. Al ja vjerujem da oni ljudi što popravljaju tako telefone znaju sve te kombinacije tipaka kako da resetuju na tvorničke postavke telefona pa da izbjegnu ovu proceduru.
Pokusaj preko IMEI coda, posto ne mozes da resetujes rucno na fabricke postavke
Lima je napisao/la:
Pokusaj preko IMEI coda, posto ne mozes da resetujes rucno na fabricke postavke
Pr0_ je napisao/la:
probat cu ali kako? nerazumijem se bas u ove samsunge jel postoji kakav nacin da ga otkljucam preko usb-a?
Probaj unijeti 00000000 (osam nula), nije zajebancija. To je default pw za samsungove telefone, meni je do sada na 2 samsunga to upalilo.
Pr0_ je napisao/la:
probat cu ali kako? nerazumijem se bas u ove samsunge jel postoji kakav nacin da ga otkljucam preko usb-a?
IceWolf je napisao/la:
Probaj unijeti 00000000 (osam nula), nije zajebancija. To je default pw za samsungove telefone, meni je do sada na 2 samsunga to upalilo.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.