Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ferrari vertu mobitel objašnjenje

262 pregleda · 13 odgovora · otvorena 14.04.2013. u 21:04

Vjerovatno je limited edition a i ferrari je 
Zato sto je ferrari JAJAJAJAJA :$

ma on ima drivere dobijes za kameru i ostala sranja ma svasta dobijes nesta sto ne dobijes kod drugog mob :D !

Post dobio šamar od IceWolf

400kg je napisao/la:

ma on ima drivere dobijes za kameru i ostala sranja ma svasta dobijes nesta sto ne dobijes kod drugog mob :D !
Daj neko objašnjenje zasto je ovako velika cijena ne moze biti samo radi toga. ;)
400kg je napisao/la:

ma on ima drivere dobijes za kameru i ostala sranja ma svasta dobijes nesta sto ne dobijes kod drugog mob  !
Cuj dobije drivere za kameru   Gdje ti mogu dati -1 za ovaj post.

http://welectronics.com/gsm/VERTU/VERTU-ASCENT-TI-FERRARI.HTML

Procitaj ovo trebalo bi pomoci 
MedzidLD je napisao/la:
Daj neko objašnjenje zasto je ovako velika cijena ne moze biti samo radi toga. 
http://en.wikipedia.org/wiki/Vertu
MedzidLD je napisao/la:
Daj neko objašnjenje zasto je ovako velika cijena ne moze biti samo radi toga. 
Exclusive luxury phones from Vertu - Vertu creates limited edition luxurious cell & mobile phones using the finest materials available including gold, titanium, ...

Post dobio aplauz od IceWolf

jednostavno zato sto je luksuzna marka .. isto ko i ona Louis Vuitton sranja i to..
Ovaj telefon ima opcije npr. ako ti treba taxi a ti ga ne vidis pozoves njihovu sluzbu kazes trenutnu lokaciju i taxi dolazi po tebe besplatno. Isto tako hoces u luksuzni hotel u ko kom odsjedaju celebrity-JI , i sad da ti nebi dosao u situaciju da te recepcioner zeza fino nazoves sluzbu i dobijes ja mislim 3 dana besplatno. To su naravno neke od opcija, da ne govorim o dostavi pizze itd.
Samo se pitam moze li to kod nas u Bosni (cisto sumnjam). Ipak smo mi Bosna  9-)
disesel_baxx je napisao/la:
Ovaj telefon ima opcije npr. ako ti treba taxi a ti ga ne vidis pozoves njihovu sluzbu kazes trenutnu lokaciju i taxi dolazi po tebe besplatno. Isto tako hoces u luksuzni hotel u ko kom odsjedaju celebrity-JI , i sad da ti nebi dosao u situaciju da te recepcioner zeza fino nazoves sluzbu i dobijes ja mislim 3 dana besplatno. To su naravno neke od opcija, da ne govorim o dostavi pizze itd.
Samo se pitam moze li to kod nas u Bosni (cisto sumnjam). Ipak smo mi Bosna  9-)
Sta ces bolan dobiti beaplatno ? Cijena je ovolika zato sto je ferari,limited edition +materijali. Da je to tako kao sto ti kazes svi bi kupili ovaj telefon i laganica sad jedan hotel
3 dana sad drugi a fino te taxi voza imas hranu, smjestaj i
Laganica . I sve to za 8000. Nego interesuje me samo odakle ti to  :r
emsel je napisao/la:
Sta ces bolan dobiti beaplatno ? Cijena je ovolika zato sto je ferari,limited edition +materijali. Da je to tako kao sto ti kazes svi bi kupili ovaj telefon i laganica sad jedan hotel
3 dana sad drugi a fino te taxi voza imas hranu, smjestaj i
Laganica . I sve to za 8000. Nego interesuje me samo odakle ti to  :r
A šta za 8000 ne bi mogao odsjesti u nekom hotelu 3 dana il platit taxi?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.