Neki dan sam normalno igrao, sve fino krasno, a sada, uđem na SA:MP, otvorim server neki, i samo mi zastane, i ništa, reko učlitat će ostavit ću ga 5 min, odem da prostite da se poserem, vratim se, ništa, opet isto stoji, i ja ga restartiram, i evo SA:MP mi ne radi više.
Pitanje
Zaključana Riješeno
15 bodova
SA:MP neće da otvori
182 pregleda · 16 odgovora · otvorena 17.04.2013. u 18:10
reinstall i radit ce 100 posto
NitroGenium007 je napisao/la:
reinstall i radit ce 100 posto
TheOtac je napisao/la:
Pokušavao hiljadu puta.
Asylah je napisao/la:
reinstal San andreas.... ili instaliraj drugi samp ...
Reinstall San Andreas!
disesel_baxx je napisao/la:
Reinstall San Andreas!
Brate nije ti uredu taj gta, instaliraj drugi.
Elmedin je napisao/la:
Brate nije ti uredu taj gta, instaliraj drugi.
Pogledaj je li server na starom 0.3e ili na 0.3x verziji ako je na 0.3x možda je nemaš skini je sa neta..
Danny1312 je napisao/la:
Pogledaj je li server na starom 0.3e ili na 0.3x verziji ako je na 0.3x možda je nemaš skini je sa neta..
TheOtac je napisao/la:
I to gledao, instalirana mi 0.3x verzija, onaj koji još igra na 0.3e nije udure.
Danny1312 je napisao/la:
Pokušaj pobrisati samo patch ustvari taj dio i opet skinuti 0.3x patch i onda pokušaj, da nisi slučajno banovan sa tog servera na koji ulaziš? buhahah
TheOtac je napisao/la:
Šamaraj please. Već govorim u dva posta da sam pokušavao. Please šamaraj.
:/
Please note:
SA-MP requires GTA:SA (DVD game for PC) v1.00 US/EU.
Version 2.0 of the DVD version can be downgraded to 1.0 using a third-party patch.
The Steam and Direct2Drive versions of GTA:SA are not currently supported and cannot be downgraded.
SA-MP requires GTA:SA (DVD game for PC) v1.00 US/EU.
Version 2.0 of the DVD version can be downgraded to 1.0 using a third-party patch.
The Steam and Direct2Drive versions of GTA:SA are not currently supported and cannot be downgraded.
Vidi da li se verzija SAMPa i San Andreasa podudaraju tj SA bi ti trebo biti 1.0 v, pokusaj naci neki patch, ja sam imao slicni problema i instalirao patch za samp i radilo je
Post dobio aplauz od skile
hublahaa je napisao/la:
Vidi da li se verzija SAMPa i San Andreasa podudaraju tj SA bi ti trebo biti 1.0 v, pokusaj naci neki patch, ja sam imao slicni problema i instalirao patch za samp i radilo je
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.