Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Osnovna pravila na svakom RP Serveru

131 pregled · 0 odgovora · otvorena 28.04.2013. u 16:44

Pravila za pješake

- Zabranjeno je trčanje po cesti i ometanje prometa u bilo kakvom obliku.
- Skakanje dok trčite/hodate ili poznatije kao Bunny Hop nije dozvoljeno.
- Zabranjeno je imati skin od CJ-a jer hodate i trčite brže od svih.

Pravila za vozače

- Vožnja pogrešnom trakom - Svaki vozac mora se u prometu pridrzavati svoje trake, uprotivnom ostat ce bez vozacke dozvole
- Vožnja u naseljenim i javim podrucjima - Svaki vozac mora usporiti brzinu kretanja svoga vozila dok prolazi kroz naseljeno podrucje ili kroz javna mjesta na kojima ima puno pjesaka i drugih vozaca automobila
- Parkiranje vozila - Zabranjeno je parkiranje osobnih vozila na nepropisna mjesta. Za to cete dobivati ticket ili ako ste vec opomenuti dobivat cete kazneni bod i oduzimat ce vam se vozacka dozvola
- Stanje osobnog vozila - Zabranjeno je voziti automobil koji je u neispravnom stanju (crni dim). Policajac vas ima pravo zaustaviti i dati vam kazneni bod
- Namjerno gaženje pješaka - Zabranjeno je gaženje pješaka, ako neki pješak izleti na cesti obavezno kocite. Za kršenje ovoga cina ostajat cete automatski bez vozacke dozvole

IC i OOC Chat

Objašnjenje: OOC je skracenica od Out Of Character, sto znaci iz razgovaranje izvan lika (nevezano za server). Primjer Danas sam isao u skolu, dobio sam jedinicu iz matematike jer sam stalno igrao na serveru. IC je skracenica od In Character, sto znaci razgovaranje unutar lika. Primjer Prodajem kucu na Richamenu, posaljite mi svoje ponude na SMS ili razgovor sa drugom osobom Jao sada me policajac zaustavio jer nisam imao vozacke dozvole i dao mi je kaznu od cak 5000$.
Pravila za OOC i IC chat
- Pravila pisanja Oglasa (poznatije kao AD) - Svaki oglas mora biti gramaticki ispravno napisan i nesmije sadržavati bilo kakvu OOC vijest, komentar, poruku i sl. Zabranjeno je postavljati pitanja u oglase npr. Prodaje li tko kucu?. Ovaj AD ispravno se treba ovako napisati Kupujem kucu, nudim do 100 000$, zainteresirani javite se na broj telefona. - --Zabranjeno je stavljanje smajlica u oglase npr. Kupujem kucu, mogu dati samo 50 000$ . Zabranjeno je stavljenje ilegalnih oglasa npr. Kupujem oruzje ili Prodajem drogu i sl.
OOC chat (poznatije kao /o) - U ovom chatu dozvoljeno je pisanje samo OOC tema. Administrator na serveru može dopustiti blaži oblik IC-a npr. Jel se radi išta zanimljivo na serveru. Teži oblici IC-a nikad nisu dopušteni npr. Ante gdje si, dodi kod burgera. Nije dozvoljen bilo kakav oblik prepiranja i svadanja na OOC chatu.
- Pravila pisanja vijesti (poznatije kao /news) - Svaki novinar dužan je pisati gramaticki ispravne vijesti i vijesti koje u sebi sadržavaju opise dogadanja na serveru.
- Spamanje u chatovima - Spamanje je strogo ZABRANJENO!
- Pravila pisanja /me chata - me chat opisuje radnje koje vaš lik radi npr. /me ulazi u prostoriju, /me pali cigaru, /me razbija bravu od auto i pali ga na zice. Zabranjeno je pisanje OOC radnji u me chat i isto tako zabranjeno je korištenje smajlica u me chat

IT WILL BE EDITED...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.