Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

kako prebaciti kompjuter sa 4 na dve jezfre , procesor je amd phenom :)

118 pregleda · 7 odgovora · otvorena 16.04.2013. u 21:09

Drugovi imam os 32 bita , kompjuter mi na x2 jezgre radi ekstra a kad palim komp piše mi press f3 to active core relaser , kad komp se pokrene onda piše da radi na x4 jezgre ali je tada nestabilan , restartuje se svako haman 24 sata :) ima li ko rješenje :) , izvinite što vam stavljam na cs forum ovdje vas najvise ima online :)
Ovo treba ukloniti u kantu, cuj ima navise ljudi -.-

Izgleda ti nevalja hladjenje .. Mozes mozda staviti na 2 jezgre tamo u bios-u malo proguglaj, ko bi to racio cuj stavljati sa 4 na 2 ..
svasta.ovo treba odma u kantu.vidi se da nisi cesto na G.ba
lekcija:ako nisi znao sa strane imas neku "kocku" u kojoj uvijek dolaze najnovije teme i to nema nikakve veze sa ko je kad online i gdje.dok udje na G.ba vidi ovo:

http://pokit.org/get/?5b0ed86f35b9c5d690fd6e9afedb5670.jpg

i ispod forum se nalaze najnovije napisane teme!

i da,da ne zaboravim - srry za offtopic coment ali moramo novake uciti a to ti je do hladjenja 
waha_gozn je napisao/la:
svasta.ovo treba odma u kantu.vidi se da nisi cesto na G.ba
lekcija:ako nisi znao sa strane imas neku "kocku" u kojoj uvijek dolaze najnovije teme i to nema nikakve veze sa ko je kad online i gdje.dok udje na G.ba vidi ovo:

http://pokit.org/get/?5b0ed86f35b9c5d690fd6e9afedb5670.jpg

i ispod forum se nalaze najnovije napisane teme!

i da,da ne zaboravim - srry za offtopic coment ali moramo novake uciti a to ti je do hladjenja ;)
pa ljudi , ja sam novi ne znam kako to ide , ne trebate mi zbog tog zamjeriti :)
BondJ je napisao/la:
pa ljudi , ja sam novi ne znam kako to ide , ne trebate mi zbog tog zamjeriti 
ja sam na 1oj temi koju sam napisao dobio ban i na 3oj

od tad znam pravila napamet i ne dobijam banove 
run-msconfig-boot-advanced options-number of procesors

tu stavis 4
Sve to stoji, a ja ne znam što momka bojkotujete kad nije prekršio pravila, samo je rekao kako možda i jeste, a vi što trollate novajlije ne valja vam nikako 

Nego, ovo što je rekao hoostel iznad mene, pokušaj to, a ako ne uspije javi da znamo šta se može dalje uraditi.
ZES je napisao/la:
Sve to stoji, a ja ne znam što momka bojkotujete kad nije prekršio pravila, samo je rekao kako možda i jeste, a vi što trollate novajlije ne valja vam nikako :-X

Nego, ovo što je rekao hoostel iznad mene, pokušaj to, a ako ne uspije javi da znamo šta se može dalje uraditi.
hvala na podršci , probacu to pa cu javiti hocel uspjet :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.