Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

FB [problem]x

154 pregleda · 8 odgovora · otvorena 16.04.2013. u 18:02

Ko pomogne, dobija ove bodove, mozda kasnije jos :=)
A ko spamuje ima samar za to
Stavio sam da sam u vezi sa jednom osobom na fb, i to sam sakrio sa korisnickog profila, nakon nekog vremena su mi lajkali tu vezu i ako sam to sklonio, i usao sam u to i u desno je pisalo izbrisi ovu stranicu, mislio sam da nece moci vise lajkat i vidit, al opet nakon vremena neki su lajkovali i kada otvorim pojavi se

Sorry, this page isn't available

The link you followed may be broken, or the page may have been removed.

Znaci i dalje lajka ja kad otvorim to gore piseee :S
Fazon je u tome ako se moze sta vratit nekako, jer niko ne moze da vidi moje podatke a ni ja, a prije je bilo ono npr stanuje tu i tu, ide u tu skolu, u vezi, znaci to je podeseno, samo ne prikazuje vise, kad udjem da podesim ima sve sto je podeseno tj ostalo samo se ne prikazuva

Zasto stavljas da si u vezi kada poslije to sakrivas ?  
sad cemo to rijesiti samo je li ti hoces da jos stoji u vezi ali da ne mogu lajkati ljudi ili da to obrises?
Evo ako ti je novi timeline kao meni, ovo bi trebao imati na svojoj vremenskoj crti

( Klikneš na ovo O meni )

Tu imaš i Veza staviš da niko ne vidi i samo će ti se pobrisati sve :-))

Ako ti opet ostane jednostavno nadji na tajmlajnu gdje ti pise da si u vezi sa tom osobom i pobriši :-))
Nadjes tu obavijest i stavis ono Just me ili Samo ja i nece ti ostali moci vidjeti .
ides znaci ovako
about - relationships and family - edit - ljubavni status - u vezi sa -
To što si stavio, možeš kliknuti onaj "x" i stavi "delete" ali, ti ako si stavio, onda i ta treba ima to na profilu, a ti si označen, zato ti se i prikazuje. A to što ti se ne pojavljiva radi u ovo ono, za to ne znam, jer ne znam je li u tebe ona najnovija verzija (ako je ne znam, jer u mene još uvijek nije došlo).
Nece niko dobit bobe jer mi se samo vratilo nesto sam kliko , ozbiljno, ne zajebavam se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.