Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jel imate problema sa konekcijom ?

261 pregled · 12 odgovora · otvorena 16.04.2013. u 15:05

Jel ovo opet samo mene zeza konekcija koja puca svako 5 minuta ili je i kod vas isto tako ? BHTelecom
Zvao ih i samo govore proslijedit ćemo do kolega.. Prošlo haman mjesec ne popravljaju je..
I meni je. Kod mene je tako svaki dan ali sam navikao. rr modem i radi mi sve normalno sve do sutra kad dodjem kuci pa opet moram rr modem i tako svaki dan.

Et prije 10 min sam rr modem i ev normalno je jos uvijek.
Ne znam pokusaj i ti ako nisi al ev vec mjesec dana ja tako.
Imao sam i ja problema.Došli oni iz bh-telecoma promijenuli neke žice na kući i sad radi bez problema 
br0wn13 je napisao/la:
Imao sam i ja problema.Došli oni iz bh-telecoma promijenuli neke žice na kući i sad radi bez problema 
Identično, evo upravo otišli  Nadam se da će biti ok, inače mijenjam providera -.-

Zovi ih slobodno, dužni su da ti to srede..
Ja sam na HS-i i imam isti problem vec duze vrijeme ,moram restartovati ili wifi router ili modem par puta na dan ...
Uskljuci modem na 2, 3 h ako bude isti problem onda je do njih
Ma evo ja ih zvao radi onog povećanja još prije mjesec.
Uvijek nešto izmisle , sad eto ko rade na problemu da ga što prije riješe , a evo dvije sedmice ni pomaka.
Samo nas levate.

Gledam ovaj Telemach , kakvi su , imali neko iskustva i sl...
Agent47 je napisao/la:
Uvijek nešto izmisle , sad eto ko rade na problemu da ga što prije riješe , a evo dvije sedmice ni pomaka.
Samo nas levate.

ADSL je po meni bolji od Telemacha zavisi koji paket imaš, ako već hoćeš da uzimaš novi net tj. ako hoćeš da imaš veću brzinu download,upload onda ti je ubjedljivo najbolji logosoft. Ja imam MojaTV BhTelecom paket i sve radi ekstra, i povećan mi je u download i upload 1.03
Agent47 je napisao/la:
Samo nas levate.

Koristim ja telemach , koristim ovaj najslabij paket koji su povecali sad

Zadovoljan sam .... nije odavno pukla konekcija ....
Meni u pola sporije. Jedva skida ocm, stavio neku igru 16gb ev skidam sat tek 4 gige skinulo.
S R A M O T A sta nam rade
::TrollDadJump::
Agent47 je napisao/la:
Samo nas levate.

Bolji ti je adsl , prati malo ove privatne televizije i ljude koji privatno sve rade , propadaju , jer oni se sad sa adslom ne mogu poredit jer i oni dižu brzine jer im je telemach konkurencija , u mene je adsl nikad ne gasim ni komp. niti se diskonektujem sa interneta a skino sam igrica dosta :)
Meni Telemach, za 40-50 KM i digitalna TV, i telefon i internet i evo neki dan kad sam nesto skidao download bio 1 mb/sec. Ne mogu sretniji biti. :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.