[Da naglasim,Ovo nije moje vec od mog druga koji je u banani, ne stvarno je u banovan ,
Kada ban prodje salje 100boba ko pomogne ]
Ovako problem u lolu, pazi grafička je GTX260 216 shejdera verzija gainward, lol igram sa 75+ fps do nekih 80, sve je na very high, ali mislim da ova grafička može do 100+ fps, znači sve mi je u full detaljima, kada ih smanjim i isključim vsync dobijem isti fps znači ponovo 75+ do 80 fps, ne znam do čega je, ali sumnjam da je do procesora jer je teška kita, procesor kod mene je core 2 duo e6320 klokan na 2,80Ghz sa 3 gige rama 1066mhz, i 100% bottlenecka grafičku, jer jarane igram starcraft II na ultra detaljima nema laga nema ništa, a lol nije zahtjevna igra uopšte, dalje, šta je problem, al se napisah sunce ti je**m.
Ima jedan program koji se zove nešto tipa geforce experience,i on isto poboljšava fps i ostalo, kloka grafu i šta ja znam, instalirao sam ga pokrenem taj program, i dobijem ovaj problem, nije error, ali kao da izbacuje da mi ne podržava grafičku, odem tamo u hardware rekvajrments i piše da je podržava evo ss

Dalje šta je problem, kod jednog lika ista grafička, i on na ovom đavolu programu ima oko 1750 mb, a ja imam samo 896, ne znam ni to do čega je, valjda će neko znati da mi to objasni možda što je 32 bitni sistem a ne 64bitni, evo ss
Kada ban prodje salje 100boba ko pomogne ]Ovako problem u lolu, pazi grafička je GTX260 216 shejdera verzija gainward, lol igram sa 75+ fps do nekih 80, sve je na very high, ali mislim da ova grafička može do 100+ fps, znači sve mi je u full detaljima, kada ih smanjim i isključim vsync dobijem isti fps znači ponovo 75+ do 80 fps, ne znam do čega je, ali sumnjam da je do procesora jer je teška kita, procesor kod mene je core 2 duo e6320 klokan na 2,80Ghz sa 3 gige rama 1066mhz, i 100% bottlenecka grafičku, jer jarane igram starcraft II na ultra detaljima nema laga nema ništa, a lol nije zahtjevna igra uopšte, dalje, šta je problem, al se napisah sunce ti je**m.
Ima jedan program koji se zove nešto tipa geforce experience,i on isto poboljšava fps i ostalo, kloka grafu i šta ja znam, instalirao sam ga pokrenem taj program, i dobijem ovaj problem, nije error, ali kao da izbacuje da mi ne podržava grafičku, odem tamo u hardware rekvajrments i piše da je podržava evo ss

Dalje šta je problem, kod jednog lika ista grafička, i on na ovom đavolu programu ima oko 1750 mb, a ja imam samo 896, ne znam ni to do čega je, valjda će neko znati da mi to objasni možda što je 32 bitni sistem a ne 64bitni, evo ss