Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Star Craft Brood War, više stvari

51 pregled · 3 odgovora · otvorena 02.10.2013. u 14:44

Pozz, imam više pitanja o igrici navedenoj u naslovu..

1) Gdje je mogu kupiti ili igrati online, ali online samo ako ima dosta ljudi, ono da mogu igrati u svako doba kad hocu..

2) Sta mislite o SC2, isplati li mi se da igram njega i da kupim i njega?

3) Ima li negdje kupiti Star Craft u Sarajevu, i ima li generalno gaming shopova u Sarajevu da se mogu kupiti tako igrice kao GTA V, itd bla bla..

4) Ima li neko da igra Star Craft u Bosni?

5) Ima li kakvih tutoriala na našem jeziku i na Engleskom o Star Craftu..

Pitati cu jos nesto ako mi zatreba..

Zamoliti cu admine da vam daju aplauz i poslati cu vam malo boba ko mi pomogne  Svakome po malo.. 
Hvala unaprijed...
1) Imaš sve na blizzardovoj stranici, da, možeš igrati online ali rijetko ko van Azije toga igra danas.
2) Bolji u svakom pogledu od prethodnika, isplati se kupiti SAMO njega.
3) Naravno da ima, ako misliš na dvicu, ako misliš na kec onda samo online. Imaš shopova u Sarajevu, jedan meni najdraži za primjer je Target Gameshop na -1 spratu u BBI.
4) Kec slabo, dvicu da.
5) Naravno da ima, pretraži internet

Post dobio aplauz od sh0ck

Sto se tice Starcrafta 2 mislim da je jedna od najboljih igara ikada napravljena ali takodje mislim da je to najteza multiplayer igra trenutno tako da i o tome moras razmisliti..Ja sam davno kupio ovu igru i igram je vec duze vrijeme i sigurno je vrijedna novca...A sto se tice prvog Starcrafta i njegove ekspanzije Brood War ona se takodje svrstava medju najbolje igre ikad napravljene ali je ona mnogo stara pa ce ti biti tesko da nadjes protivnike jer vecina su presli na Starcraft 2...Sto se tice grafike naravno da je Sc2 neuporedivo bolji ali Starcraft 2 pati od samog balansa igre i postavlja se pitanje dali ce on ikada biti ostvariv kao u prvom Starcraftu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.