Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Age of Empires 3

112 pregleda · 6 odgovora · otvorena 16.04.2014. u 16:49

Pozdrav raja,

Imal neko da igra age of empires 3 da bacimo koju partiju preko gamerangera ? ::WhyWithHands::
igram ja, imam original igru, ako imas i ti mozemo preko eso da igramo. ako je kod tebe crackovana onda nemogu igrati sa tobom posto ima par patchova koje dobijes sa originalom a nemos ih imati ovako na crackovanim verzijama..

pozz

Post dobio aplauz od FosiL_

Chartos je napisao/la:
igram ja, imam original igru, ako imas i ti mozemo preko eso da igramo. ako je kod tebe crackovana onda nemogu igrati sa tobom posto ima par patchova koje dobijes sa originalom a nemos ih imati ovako na crackovanim verzijama..

pozz
Skoro sam kupio igru, pa dodaj me da bacimo ponekad. http://www.steamcommunity.com/id/k1dbre

Ne igrica je skinuta sa neta sa full expanzijama asian dynasti,war chif i age of empires 3 a naravno kad udjes u igricu updejtujes preko microsoft stranice i radi normala i nema nikakvih bugova, uostalom preko ovog programa http://www.gameranger.com/ jako je jednostavno napravis sobu zeljenu i koliko igraca sacekas da udju i hostas provjereno  Ne bi izdrzao poslje trety-a ni 10 min protiv mene.

Edit: Btw moras biti 190 lv da bi mogao protiv mene 

Mogo bi nam napraviti tut kako instalirati to sve preko gamerangera i ti svi patchevi. Imam želju da i to probam. Igrao sam samo lana.  :)
Vazda sam ovog Chartosa dero   Just kiddin'... dodajte i mene, veca100 
ECAH je napisao/la:
Mogo bi nam napraviti tut kako instalirati to sve preko gamerangera i ti svi patchevi. Imam želju da i to probam. Igrao sam samo lana.  :)
nista strasno game ranger je program koji zauzima par mb i lako se instalira bez crecka bez iceg..

nakon sto se registrujes mail i sifra potrebno je potvrditi taj mail i zabava pocninje... otvre ti se 2 prozora jedan je lista igrica koje mozes da igras drugi je chat... Nadjes svoju igricu pritisnes join i to je to nista vise ili pak ako hoces ti da hostas dovoljno je da pritisnes dugme Host ( sve ti je ovo jako istaknuto na vrhu programa velikim slovima ne mozes fulat) stavis sifru ako hoces ako ne sami imenujes sobu... Ne treba ti tut za to a sto se tice igrice imas mnogo sajtova gdje se skida full sa pachovima :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.