Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CPU ili graficka?

200 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.04.2013. u 23:30

Moja konf:
Cup i3,
Graficka ATI Radeon HD 5670, 1 GB, DDR3,
Ram 8 gb.
Da bih postigao veci fps na HIGH detaljima u igrama tipa FC3,Skyrim,AC3 da li uzeti jacu graficku ili procesor. I sta ima vecu ulogu kog fps-a?
Po meni ti je najbolje uzeti jacu graficku jer procesor i nije toliko los dok ti je graficka malo zastarila.
Valjda CPU  .

Grafičku naravno, tu što imaš je krš još verzija sa DDR3 memorijom..... .

Koja ti je napojna i kolko para daješ za grafičku (A možda i napojnu sve zavisi kakvu imaš  ) .
brick je napisao/la:
Valjda CPU :r .

Grafičku naravno, tu što imaš je krš još verzija sa DDR3 memorijom..... .

Koja ti je napojna i kolko para daješ za grafičku (A možda i napojnu sve zavisi kakvu imaš :D ) .
Nez za napojnu, to pitam za druga, poslo mi je samo ram, cup i grtaficku tako da para 300,400...
bi0nicle je napisao/la:
Nez za napojnu, to pitam za druga, poslo mi je samo ram, cup i grtaficku tako da para 300,400...
Kad provjeriš napajanje, onda ćemo tražiti grafičku.
I grafa i cpu imaju ulogu u fpsu tako da prvo trebas podesiti napojnu koja odgovara grafi
7770ka kakvo god da je napajanje ako ne zeli davat mnogo keša
a ako je napajanje dobro i zeli i nije mu problem potrosit vise para onda 7850ku mada ce i3 bit bottleneck ali opet nekad kupi i5 i et
mada preporucujem samo tu 7770ku zasad jer procesor jace pogurat ne moze ::Stoned::
mersimthebody je napisao/la:
7770ka kakvo god da je napajanje ako ne zeli davat mnogo keša
a ako je napajanje dobro i zeli i nije mu problem potrosit vise para onda 7850ku mada ce i3 bit bottleneck ali opet nekad kupi i5 i et
mada preporucujem samo tu 7770ku zasad jer procesor jace pogurat ne moze ::Stoned::
Pogledacu napajanje pa objaviti. Codegen 450W je u pitanju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.