E ovako imam ps2 i otiso mu je laser.Covjek mi je napravio memory card da pokrece usb sa igricama, ali imam samo 4 igrice pa me zanima kako da stavim igre na usb a da radi ?
Diskusija
Kako da stavim igru na usb ?
138 pregleda · 6 odgovora · otvorena 19.03.2013. u 13:54
Pozz,
Npr imas igricu NFS Most Wanted za PS2 na kompu si skinuo kopiras sve fajlove te igrice i desni klik "Send To" pa stavis Removable Device to ti je usb
Pomogo' ?
Npr imas igricu NFS Most Wanted za PS2 na kompu si skinuo kopiras sve fajlove te igrice i desni klik "Send To" pa stavis Removable Device to ti je usb

Pomogo' ?
skiLL33 je napisao/la:
Pozz,
Pomogo' ?

Pomogo' ?
Znači ovako sa interneta skineš .iso file od igre koju želiš igrati, taj isti iso file raspakiraš u jedan folder(npr pomoću isobustera). Taj folder kopiraš (desni klik i copy/kopiraj) i odeš na my computer i udjes na taj usb i desni klik na prazan prostor i zalijepi.
Mc_Johnny je napisao/la:
Objasnio si ko otac djetetu odakle bebe dolaze.
Znači ovako sa interneta skineš .iso file od igre koju želiš igrati, taj isti iso file raspakiraš u jedan folder(npr pomoću isobustera). Taj folder kopiraš (desni klik i copy/kopiraj) i odeš na my computer i udjes na taj usb i desni klik na prazan prostor i zalijepi.
!
Mogul koristiti deamon tools ?
Prije "nabavljanja" igrice potražiš portable naprimjer
NFS Most Wanter portable ...e ostatak znaš...i ona prebaciš na USB
Jer igrica negdje mora postaviti svoj registry
NFS Most Wanter portable ...e ostatak znaš...i ona prebaciš na USB
Jer igrica negdje mora postaviti svoj registry
E mislim da sam ovo shvatio e sad imam opet pitanja 
1. Mozel mi neko reci gdje mogu nabaviti pes 12 a da imam i bosanske klubove
2.Imam problem kad igram pes-a.Ja nista ne radim ono mi samo pocne nabijati loptu. (Rjesenje problema znam samo un-plug i opet plug in ali kako da trajno rijesim taj problem jer me uzasno nervira !)

1. Mozel mi neko reci gdje mogu nabaviti pes 12 a da imam i bosanske klubove
2.Imam problem kad igram pes-a.Ja nista ne radim ono mi samo pocne nabijati loptu. (Rjesenje problema znam samo un-plug i opet plug in ali kako da trajno rijesim taj problem jer me uzasno nervira !)
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.