Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako da stavim igru na usb ?

138 pregleda · 6 odgovora · otvorena 19.03.2013. u 13:54

E ovako imam ps2 i otiso mu je laser.Covjek mi je napravio memory card da pokrece usb sa igricama, ali imam samo 4 igrice pa me zanima kako da stavim igre na usb a da radi ?
Pozz,

Npr imas igricu NFS Most Wanted za PS2 na kompu si skinuo kopiras sve fajlove te igrice i desni klik "Send To" pa stavis Removable Device to ti je usb 

Pomogo' ? 
skiLL33 je napisao/la:
Pozz,

Npr imas igricu NFS Most Wanted za PS2 na kompu si skinuo kopiras sve fajlove te igrice i desni klik "Send To" pa stavis Removable Device to ti je usb ;)

Pomogo' ? ;)
Objasnio si ko otac djetetu odakle bebe dolaze.

Znači ovako sa interneta skineš .iso file od igre koju želiš igrati, taj isti iso file raspakiraš u jedan folder(npr pomoću isobustera). Taj folder kopiraš (desni klik i copy/kopiraj) i odeš na my computer i udjes na taj usb i desni klik na prazan prostor i zalijepi.
Mc_Johnny je napisao/la:
Objasnio si ko otac djetetu odakle bebe dolaze.

Znači ovako sa interneta skineš .iso file od igre koju želiš igrati, taj isti iso file raspakiraš u jedan folder(npr pomoću isobustera). Taj folder kopiraš (desni klik i copy/kopiraj) i odeš na my computer i udjes na taj usb i desni klik na prazan prostor i zalijepi.
Ja sam napisao kako ja radim !
Prije "nabavljanja" igrice potražiš portable naprimjer

NFS Most Wanter portable ...e ostatak znaš...i ona prebaciš na USB
Jer igrica negdje mora postaviti svoj registry
E mislim da sam ovo shvatio e sad imam opet pitanja :D
1. Mozel mi neko reci gdje mogu nabaviti pes 12 a da imam i bosanske klubove
2.Imam problem kad igram pes-a.Ja nista ne radim ono mi samo pocne nabijati loptu. (Rjesenje problema znam samo un-plug i opet plug in ali kako da trajno rijesim taj problem jer me uzasno nervira !)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.