pozz skinuo sam psx emu i crash bash igram i radi sve ali mogu li ja igrati 2 player bez joysticka za ps imam dzojstek za pc pa kako namjestiti i moze li
Diskusija
ps2 emu
54 pregleda · 2 odgovora · otvorena 31.05.2013. u 19:19
Nisam te bas skontao. Oces da igras bez joysticka a imas joystick za ps za pc? Wtf?
Ako kontas da igras bez joysticka u dvoje,moze se: samo namjesti u opcijama konfiguraciju controllera 1 drugaciju od controllera 2. Npr. controller 1: w,a,s,d-kretanje a controller 2: na strelice stavis kretanje.
Ako kontas da igras bez joysticka u dvoje,moze se: samo namjesti u opcijama konfiguraciju controllera 1 drugaciju od controllera 2. Npr. controller 1: w,a,s,d-kretanje a controller 2: na strelice stavis kretanje.
Buduci_Traceur je napisao/la:
Nisam te bas skontao. Oces da igras bez joysticka a imas joystick za ps za pc? Wtf?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.