Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

grafika na ps2

131 pregled · 14 odgovora · otvorena 06.05.2013. u 18:31

Poz ljudi , imam treba mi pomoc , igrao sam neki dan kod druga pes 2010 na ps2 i grafika je extra , ista kao na pc i na ps3 , a kad gledam linkove preko youtube to nije to , i sad me zanima da li je ista grafika kad igram pes 2011, 2012 i 2013 na na ps2 ili je losa  :S ? hvala unaprijed :)
Koji ti je TV?
evo na primjer ja sam igrao PES 6 na ps2 i preso na PES 13 isto ps2 , sve je isto, samo mala razlika ali bas mala na 13 je malo ljepse
Asmoday je napisao/la:
evo na primjer ja sam igrao PES 6 na ps2 i preso na PES 13 isto ps2 , sve je isto, samo mala razlika ali bas mala na 13 je malo ljepse
najbolje druze da je tako lose?  :| , pa ja sam igrao ovaj 2010 i cini mi se dobar , kao na pc isto ,a ne znam da li da kupim neki bolji sebi pc pa da instaliram pes 2013 na komp i igram ili da kupim ps  :S . Hvala unaprijed :)
Playstation je Soccer Maajka!
Ne mozes da usporedujes PC sa Playstationom ako je soccer u pitanju brate.
Nema nista bolje od raje, 4 pive,multapa i kikirikija.
Samo treba jedan dobar ugodaj koji se zove secija na koji mogu sjest 4.
2yiazmat je napisao/la:
Pa da ,ali kako je kod druga tako dobra grafika na ps2 ?on ima 2010? , a kakva je fifa na ps2? :)
2yiazmat je napisao/la:
pa da ne možeš da usporedjujes PC sa PS jer je na PC bolji nego bilo gdje ..

@Djomel
Ja sam napisao da je za mrvicu ljepši, nekako mi je cistija grafika, al ti je to sve isto, PES na ps2 bilo koji znači razlika je samo u transferima ostalo isto ..
Asmoday je napisao/la:
pa da ne možeš da usporedjujes PC sa PS jer je na PC bolji nego bilo gdje ..

@Djomel
Ja sam napisao da je za mrvicu ljepši, nekako mi je cistija grafika, al ti je to sve isto, PES na ps2 bilo koji znači razlika je samo u transferima ostalo isto ..
Jbg brate, razocarao sam se onda ,mislio sam da je grafika normalna,ali jbg, vidjecu hocu li kupovati ps2  :| .
pa jbg sta si očekivao od ps2 koji je izašao 2002 ili 3, nez tacno
Asmoday je napisao/la:
pa jbg sta si očekivao od ps2 koji je izašao 2002 ili 3, nez tacno
a ima li to veze npr sa cd-om? , ili je isto sranje?
Asmoday je napisao/la:
kakvim CD-om xD igrica je ista :-$
I koji je sad' najbolje pes igrati na ps2 pes 2010 , 2011 , 2012 ili 2013?  :D
2013 po meni, sve sam igrao .. Pogledaj na yt sve jedan ako hoćeš pa vidio razliku.. Nisam ljubitelj Fife uopste, al nekako mi je na ps2 bolja od pesa, probaj ( isto 2013)
Asmoday je napisao/la:
2013 po meni, sve sam igrao .. Pogledaj na yt sve jedan ako hoćeš pa vidio razliku.. Nisam ljubitelj Fife uopste, al nekako mi je na ps2 bolja od pesa, probaj ( isto 2013)
Oke , hvala brate na savjetu :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.