Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Manly penta

264 pregleda · 14 odgovora · otvorena 03.03.2013. u 13:05

Samo izbrišite onaj https i radit će. Svaka čast.
18 ) Zabranjeno objavljivanje tema u kojima se nalazi YOUTUBE klipovi (osim gaming klipova), kao i promociju svojih YOUTUBE klipova i naloga. Memberi će se kažnjavati banom u trajanju od 7 dana.

Da objasnim onima kojima nije jasno
Promocija naloga je tehnički traženje "lajka, suba i share-a"
Iako je ovo gaming klip, mnogi će se složiti sa mnom da je veoma dosadno za gledati ukoliko to nije dobro urađeno (a ovaj klip nije, pogledao sam.)
Da gaming klip ne bude dosadan, potreban je učestao commentary, smisao za humor i dobra igra za to. Što ovaj video nema.

A u tebe ima a ?
H4midovic je napisao/la:
18 ) Zabranjeno objavljivanje tema u kojima se nalazi YOUTUBE klipovi (osim gaming klipova), kao i promociju svojih YOUTUBE klipova i naloga. Memberi će se kažnjavati banom u trajanju od 7 dana.

Iako je ovo gaming klip, mnogi će se složiti sa mnom da je veoma dosadno za gledati ukoliko to nije dobro urađeno (a ovaj klip nije, pogledao sam.)
Da gaming klip ne bude dosadan, potreban je učestao commentary, smisao za humor i dobra igra za to. Što ovaj video nema.

A u tebe ima a ?
Pa dobro,čovjek se htio malo pohvaliti,ne moraš ga odmah napadati.

Što se pente tiče,gg. :D
Skillz je napisao/la:
Pa dobro,čovjek se htio malo pohvaliti,ne moraš ga odmah napadati.

Što se pente tiče,gg. 
ma glup coik brate 
Šta ima "MANLY" u liku koji igra LOL , i u penta killu, ajd molim te reci mi, sta je tu manly ?
rason je napisao/la:
Šta ima "MANLY" u liku koji igra LOL , i u penta killu, ajd molim te reci mi, sta je tu manly ?
rajsone ne seri 

nice 
GG, krokodil OP
H4midovic je napisao/la:

A u tebe ima a ?
de ba sviju ti nabij se nogom u guzicu sajt je za gaming i kad god neko uradi nesto sto se rijetko vidja zar mora i editovati i praviti bogovske effecte da bi se tebi svidjelo???
MUMME je napisao/la:
de ba sviju ti nabij se nogom u guzicu sajt je za gaming i kad god neko uradi nesto sto se rijetko vidja zar mora i editovati i praviti bogovske effecte da bi se tebi svidjelo???
glupane ovo sam citiro ovog levata kontas ti mene?
MUMME je napisao/la:
Smiri se 
Ja sam objavio klip da pokažem pentu, a on je citirao mene taj cijeli post jer sam to rekao liku jer je promovisao svoj youtube nalog, što je zabranjeno.
Not baad. Takve pente mi se sviđaju. A ne one s katarinom,yi-em ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.