Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

League of Legends - ss

282 pregleda · 20 odgovora · otvorena 09.03.2013. u 10:43

Pozdrav svima. Nakon što sam napravio malu pauzu, nisam igrao LOL jedno sedmicu dana, opet se vraćam no lifeu.

Zadatak je da postavite vaš trenutni match history, kakav god da je, nema veze, da malo o prodiskutujemo o tome.

Moj i nije nešto,a i evo link :

Penta kill with Cait, i to je to što je dobro ostalo čista 0. 
Boli nas ku**c za tvoje je***e teme, svako 10 dana dignes po jednu temu vezanu za je***i lol

Post dobio šamar od DZAVID

Dynamit je napisao/la:
Boli nas ku**c za tvoje je***e teme, svako 10 dana dignes po jednu temu vezanu za je***i lol
Pa da je sreće, svaki dan bi bilo po 50 tema. 

Nego da vas pitam sta je vama vaznije kod saigraca Teamwork ili skills?
Odigram par meceva ono bas extra,svi se pomazemo radimo zajedno. A par meceva j**o mater svako za sebe,samo nabija skor :S

Sinoc ubise lika,i ja hajd da mu pomognem sa Jaxom skkocim ubijem tog sto njeg zajebava,kad ovaj meni na chat psuje i mrtvo i zivo :S
Svakakvih degena ima jbte :D
Auth0riTy je napisao/la:

Nego da vas pitam sta je vama vaznije kod saigraca Teamwork ili skills?
Odigram par meceva ono bas extra,svi se pomazemo radimo zajedno. A par meceva j**o mater svako za sebe,samo nabija skor :S

Sinoc ubise lika,i ja hajd da mu pomognem sa Jaxom skkocim ubijem tog sto njeg zajebava,kad ovaj meni na chat psuje i mrtvo i zivo :S
Svakakvih degena ima jbte 
Na kojem si serveru ? Ako si na EUNE, to mi se svaki dan dešava, i onda čitav team mute.. debili..

evo maloprije igro koju partiju i ovo nisu ranked gamovi 1500 elo,već oko 2400+
Blackout_ jest na EUNE .
Ima finih igraca ono bas extra igraju,ali ovi degeni nekontam kaj ce im dobar skor kad non stop surrender :D

Ev naprimjer Xrysalida,to je neka cura 27 godina iz grcke lvl 28.
10 meceva igramo zajedno,ona bude support. Samo joj pingnes ASSIST ME i eto je odmah :D

Takve volim igrace i uvjek ce dobiti honor od mene. A ovi sto dojdu nakon meca pa kazu honor me please :D ma njima je**t mater samo. Za sto da ga honor? Zato sto je idiot koji igra za sebe.

Steta nemogu se prebaciti na drugi srw :(
Auth0riTy je napisao/la:
Blackout_ jest na EUNE .
Ima finih igraca ono bas extra igraju,ali ovi degeni nekontam kaj ce im dobar skor kad non stop surrender 

Ev naprimjer Xrysalida,to je neka cura 27 godina iz grcke lvl 28.
10 meceva igramo zajedno,ona bude support. Samo joj pingnes ASSIST ME i eto je odmah 

Takve volim igrace i uvjek ce dobiti honor od mene. A ovi sto dojdu nakon meca pa kazu honor me please  ma njima je**t mater samo. Za sto da ga honor? Zato sto je idiot koji igra za sebe.

Steta nemogu se prebaciti na drugi srw 
Od sutra, počinjem sa prijateljima igrati rankeda, napravili smo ranked team i tako.. Možda je to i najbolje..
ja igram u igraonici pa ne mogu da uzmem ss ali kad igram igram samo sa suport heroima , porsle sedmice sam imao citavu tu stranicu samo victory sa sorakom i naravno vise asistencija nego kilova ,posto nekako vise to volim , pa sam pre 4 dana i manje uzeo onu srienu ninu , tako se nekako zove zab sam vec i rekoh sebi od sad s njom igram prvi gejm s njom sam imao 15/5/31 :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.