Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Soraka ajtemi :)

250 pregleda · 12 odgovora · otvorena 02.03.2013. u 19:47

koje - kakve ajteme je najbolje uzimati za soraku ? :)
Soraka je support koji nije toliko sustain, mada ima 2 heala koji u early gejmu su jaki.

http://www.mobafire.com/league-of-legends/soraka-guide

Eto ti link tu je sve objašnjeno i postavljeni rec itemi za nju.
Standardni support itemi.

Philo Stone, Sightstone, Runic Bulwark

@TWISTER

wtf, soraka nije sustain? ubij se
sapun u čarapi
zašto ?
pa qme kad nekog udaraš, stvaraš mu jedino unutrašnje povrede, vanjskih uopšte nema, tj ne vide se masnice da si ga udarao :-)

Post dobio šamar od DZAVID

FizzKhalifa je napisao/la:
Standardni support itemi.

Philo Stone, Sightstone, Runic Bulwark

@TWISTER

wtf, soraka nije sustain? ubij se
U late gameu je beskorisna.Pa ti reci suprotno sad, a sto se tice sustaina po mom misljenju nije sustain igram lola 2 godine adca cesto igram zapadne ponekad soraka, player nije toliko los koliko je champ useless u late gameu.
TWISTTER je napisao/la:
U late gameu je beskorisna.Pa ti reci suprotno sad, a sto se tice sustaina po mom misljenju nije sustain igram lola 2 godine adca cesto igram zapadne ponekad soraka, player nije toliko los koliko je champ useless u late gameu.
Ja late game nisam spomenuo, znaš li ti uopšte šta je sustain?
TWISTTER je napisao/la:
Kako misliš beskorisna? Ne možeš ubiti nikoga bez ignite-a.Prije bih rekao da je eary game teško ako igraš vs agresivnog supporta.

@ Ne želim ti pisati build jer ja buildam šta treba buildat.Osnovi itemi : > Kasnije upgrade na

-

Ostalo trebaš sam odlučiti 
Ja late game nisam spomenuo, znaš li ti uopšte šta je sustain?
Koliko mozes da ostanes u laneu dugo da ne izgineš čisto to znači, ti sad uzimas previse u obzir njene spelove ja ne.
TWISTTER je napisao/la:
Koliko mozes da ostanes u laneu dugo da ne izgineš čisto to znači, ti sad uzimas previse u obzir njene spelove ja ne.
tebi nije dobro, ne želim da se raspravljam sa tobom :S
tebi nije dobro, ne želim da se raspravljam sa tobom :S
sve proine j**o te igrica
TWISTTER je napisao/la:
Treba tebi jos dvije godine, ako ne i vise  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.