Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Samar/aplauz g.ba

1.214 pregleda · 33 odgovora · otvorena 18.04.2007. u 21:29

Da li je samar/aplauz izgubio svoj smisao na g.ba ?

Da 0 · 0%
Ne 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Sa novim adminom , ne bas toliko , vecinom sa moderatorima , pocelo je masovno aplaudiranje i samari..
Prije nije bilo tako , prije je stvarno lijep post , nesto pametno napisano bivalo aplaudirano od strane administratora ali sad se za ciste gluposti dobijaju aplauzi ..
Moje pitanje je da li je taj aplauz/samar izgubio svoj smisao , jer stvarno se bezveze samara/aplaudira ?

Vote , hvala.
Ja mislim da je tvoja teme zasluzila jedan veliki samar sa dvije ruke...koji k.... tebe zanima to..kako se meni cini tebi j e krivo sto nemas admina ili mod. na gamersu..pa zato postavljas ovako glupe teme.. nemam nista licno protiv tebe...ovaj sait je sam od sebe smijesan tako da taj aplauz ili samar ne predstavljaja nista bitno..
Zahvalio bih se sarajevskoj pivari koja postoji od 1864...vjeran sam korisnik vec dugo godina...ja sam spamer...

OVAJ SAIT NEMA SMISLA... AMIR JE U PRAVU ... trava je cudo
               ZABAC´arena je napisao/la:
Ja mislim da je tvoja teme zasluzila jedan veliki samar sa dvije ruke...koji k.... tebe zanima to..kako se meni cini tebi j e krivo sto nemas admina ili mod. na gamersu..pa zato postavljas ovako glupe teme.. nemam nista licno protiv tebe...ovaj sait je sam od sebe smijesan tako da taj aplauz ili samar ne predstavljaja nista bitno..
Zahvalio bih se sarajevskoj pivari koja postoji od 1864...vjeran sam korisnik vec dugo godina...ja sam spamer...

OVAJ SAIT NEMA SMISLA... AMIR JE U PRAVU ... trava je cudo

Koji si ti debil
ako neko ima kritiku za samare ili aplauze u wc3 dijelu neka obrazlozi sta mu smeta/godi ovdje.

Koji je zabac nub
Ovim putem tebi zabac psuje nesto..necu ti reci sta...debilu jedan zatucaniiiii....sa vama hakerima covjek ne moze ni da se nasali...koji si ti debil... zivi malo umrjet ces za compom
i treba samarati,za svaku napisanu glupost samar,nakon par samara--->ban!
Zasto je iz dana u dan svaka tema vezana o tome kako je sajt sraNJE , zasto sam dobio samar / aplauz , zasto ovo , ono ? ... ba zivnite malo , come to reall life !
Po meni nije izgubio svoj smisao , onaj ko napise fin , koristan , pametan post , naravno , dobije aplauz , svaki takav ce ga dobiti , i naravno ne smijemo zaboraviti one koji pisu puno " gluposti " psovanje , nacionalisticko vrijedjanje , ili bilo koji drugi cin provokacije rezultira samarom ili pak banom !

ODGOVOR : NE.
Glupost mrtva samar i aplauz, moderator na temu jednu reko nesta i sam sebi da aplauz. Nema smisla.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.