Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Samar/aplauz g.ba

1.214 pregleda · 33 odgovora · otvorena 18.04.2007. u 21:29

Da li je samar/aplauz izgubio svoj smisao na g.ba ?

Da 0 · 0%
Ne 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Sa novim adminom , ne bas toliko , vecinom sa moderatorima , pocelo je masovno aplaudiranje i samari..
Prije nije bilo tako , prije je stvarno lijep post , nesto pametno napisano bivalo aplaudirano od strane administratora ali sad se za ciste gluposti dobijaju aplauzi ..
Moje pitanje je da li je taj aplauz/samar izgubio svoj smisao , jer stvarno se bezveze samara/aplaudira ?

Vote , hvala.
uglavnom..mada cu glasat za NE,kad je otisao kRoA sve je ok..
ja sam glasao da jer je stvarno tako...kod administratora nije nista...nema zamjerki...al kod moderatora uh...ne do niko...
Da ,i samar i aplauz su izgubili svoju smisao !

ali je kroa smjesaN !

Gamers.ba fan art moderator [ korisnik je banovan ]
Nije , niti ce .

Razlog :

- Traze mi
- Pametan odgovor
- Reda radi
- Zasluzuje

Sta da svaki debilan post osamarim ?

Tema suvisna / out
               bok1 je napisao/la:
Nije , niti ce .

Razlog :

- Traze mi
- Pametan odgovor
- Reda radi
- Zasluzuje

Tema suvisna / out

n1 dajte pu alpauz
glasao sam DA,
ali ipak je NE(iz cistog razloga sto se jos dobijaju/oduzimaju bodovi)
a opce je poznato da se :
Svijet vrti oko novca a gamers.ba oko bodova tako da ... skontajte sami!

Ipak, smatram da bi trebalo biti vise samara nego sto ih ima!
(koliko god da aplauz "motivira" usera da pise dobro, samar to radi bolje)

Pozdrav!

Na kraju, smatram da Kartaginu treba porusiti!
Zavisi, ako che to natjerati nekog da mi place na msnu i trazi 10 bodova nazad, ne ... pff -_-

Na war3 sekciji ima aplauza bezveze, ali na kraju krajeva, sve je zasluzeno, neko poslao replay, neko otvorio vaku naku temu, sve dodje na svoje, kad tad..
NE.

samar nije izgubio svoj smisao.samar je stvar opsteg odgoja.na g.ba samara treba da bude 20x puta vise jer je pola g.ba membera neodgojeno.
aplauz odkako se pojavio fanart dijelom jeste, jer svaki pojedinacni rad je dobivao aplauz...bravo bravo nidje veze...
ja msilim da jeste ev naprimjer amini daju sami sebi aplauz jer misle da su prepametno odgovorli...i stvarno nidje veze

PS:dobicu ban valjda
ja msilim da jeste ev naprimjer amini daju sami sebi aplauz jer misle da su prepametno odgovorli...i stvarno nidje veze

Na1kOn je napisao/la:

njihov problem..valjda misle da su zaslužili
treba da bude vise samara....al puno pametnih postova prodje bez aplauza
nije izgubio smisao ali nekad ima namjernih aplauza/samara... ali nije izgubio smisao !
               bok1 je napisao/la:
Nije , niti ce .

Razlog :

- Traze mi
- Pametan odgovor
- Reda radi
- Zasluzuje

Tema suvisna / out

Suplja ba ... upravu je lik .... glaso sam DA
Gamers.ba FanArt - aplauzi donekle, ali samari su dodjeljeni onako kako se moderator osjecao tog trenutka i kako se o njemu govori u FanArtu tako cete i proc..pisete dobro o njemu APLAUZ, pljujete ga SHAMAR..ostali boardovi oke...pametni postovi Aplauz , gluposti i spammovi Shamar..tako i treba ici..sve u svemu nije

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.