Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wow cata..konf.

96 pregleda · 7 odgovora · otvorena 13.02.2013. u 15:43

poz svima..
Pre sam imao
geforce 4200ti agp(sad mi je riknula,naime okrece se kuler ali ne baca sliku)
AMD Athlon 64 3000+
1gb DDR-SD-ram
ASUS K8VSEDX
E na toj konf. sam igrao WOTLK..sve fino bez problem raid 25 u icc-u sve jednog bosa bez laga itd..detalji su bili tu negde na sredjnem...
predjem na kataklizmu fino vuce malo laga dok letim iznad st. u bg-u al se moglo igrati samo sto ja ne volim to nego volim da fino uzivam :D .
e sada... povecam ja ram na 1792
uzmem novu graficku http://prntscr.com/sldb5
i reko aj sad da te vidm..kad udjem u LK stavim sve na low ono secka malo i laga u bg-u..
udjem u katu katastrofa pocnem neki bg..nekad zna da zalaga ne mogu da se pomerim po 20-30 sek..sve na low..istina dobio sam mogucnost da povecam one detalje za jedan stepen..al sta mi vredi kad idalje laga..
bolje mi je radilo na ovoj 4200ti....nzm do cega je drajvere sam najnovije instal..
Nećeš da ti laga iznad SW ili orga? Nema problema, spremi 10k KM. Swfity je svoj platio 7k$ pa opet mu fps iznad SWa oko 30tak )

Pogledaj moj cfg, pa i meni laga..
xpally je napisao/la:
Nećeš da ti laga iznad SW ili orga? Nema problema, spremi 10k KM. Swfity je svoj platio 7k$ pa opet mu fps iznad SWa oko 30tak :))

Pogledaj moj cfg, pa i meni laga..
gledaj molim te da prvo procitas sta sam napisao dok sam imao slabiju graficku malo mi je lagalo i to sam skonto zbog cega..a kada sam uzeo jos jacu graficku jos mi vise laga i ne samo iznas st..nego bilo gde u bg-u itd. raide nisam ni pokusavao.
bios1 je napisao/la:
gledaj molim te da prvo procitas sta sam napisao dok sam imao slabiju graficku malo mi je lagalo i to sam skonto zbog cega..a kada sam uzeo jos jacu graficku jos mi vise laga i ne samo iznas st..nego bilo gde u bg-u itd. raide nisam ni pokusavao.
w/e.

Post dobio aplauz od NIKOLAAAa

xpally je napisao/la:
w/e.
Imao sam par sličnih situacija gdje neko ko igra cataclysm par 2. dana mi dođe i priča kakvu konfiguraciju trebaš, i još ti pljuje po odgovoru... j**e*o super!

Moju konfiguraciju možeš pogledati na profilu takođe, sve sam mogao normalno igrati dok Dragon Soul nije izađao i 25man je postao nemoguć za mene.
Nikola je napisao/la:
Imao sam par sličnih situacija gdje neko ko igra cataclysm par 2. dana mi dođe i priča kakvu konfiguraciju trebaš, i još ti pljuje po odgovoru... j**e*o super!

Moju konfiguraciju možeš pogledati na profilu takođe, sve sam mogao normalno igrati dok Dragon Soul nije izađao i 25man je postao nemoguć za mene.
Jebiga, oni svi igraju duže od mene/tebe/yasse/chemia/rudija da ne nabrajam dalje, oni sve znaju. 
Nikola je napisao/la:

a lika jbt puno mi pomogao rekao da kupim kopm od 10k..a onaj od 7$k kao nmz da ima veci fps..pa taj je neki veci moron sta je uzeo onda neki zlatni racunar a komponente stare 15g...ako mi treba 10k da mogu da pokrenem igricu koja je stara skoro 10godina onda........ne bi sada da otvaram nove teme na vec jednu.....nego sam samo pitao zasto mi igrica radi slabije i koci na jacoj grafickoj a na slabijoj graf. mi fino radila...to sto neko nece da procita sta sam napisao ili ne zna da protumaci sta sam hteo da kazem to je njegov problem..i ne pljujem ja nikom po
odgovorima :| ..........poz :P
bios1 je napisao/la:
a lika jbt puno mi pomogao rekao da kupim kopm od 10k..a onaj od 7$k kao nmz da ima veci fps..pa taj je neki veci moron sta je uzeo onda neki zlatni racunar a komponente stare 15g...ako mi treba 10k da mogu da pokrenem igricu koja je stara skoro 10godina onda........ne bi sada da otvaram nove teme na vec jednu.....nego sam samo pitao zasto mi igrica radi slabije i koci na jacoj grafickoj a na slabijoj graf. mi fino radila...to sto neko nece da procita sta sam napisao ili ne zna da protumaci sta sam hteo da kazem to je njegov problem..i ne pljujem ja nikom po
odgovorima :| ..........poz 
10k = 10000
7k = 7000
Probaj "rasklopiti" grafičku i onu prašinu očistiti, tj. ako je polovna. I ta grafička što trenutno imaš je prilično loša, nemoj da očekuješ stabilan fps.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.